Ολυμπιακός: Τι θα έχει αλλάξει στη ρεβάνς, στη Βουλγαρία

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει βασικά του στελέχη να είναι πανέτοιμα στη ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς και να αλλάξουν την εικόνα του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Τι θα έχει αλλάξει στη ρεβάνς, στη Βουλγαρία

Στο σημείο μηδέν βρίσκεται η κόντρα του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς, αφού το 1-1 του "Γ. Καραϊσκάκης" δεν δίνει προβάδισμα πρόκρισης σε καμία από τις δύο ομάδες. Η κατάργηση του εκτός έδρας γκολ έχει αφαιρέσει από τους φιλοξενούμενους το πλεονέκτημα που τους έδινε. Έτσι στο Ράζγκραντ την ερχόμενη Τρίτη θα είναι σαν να ξεκινούν από το μηδέν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ελπίζει πως στη ρεβάνς η ομάδα του θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και βασικά ότι θα έχει βασικούς του ποδοσφαιριστές σε καλύτερη κατάσταση. Αυτό είναι το ζητούμενο για την ομάδα του Πειραιά ενόψει της ρεβάνς με τους πρωταθλητές Βουλγαρίας.

Την Τρίτη το βράδυ ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπόρεσε να βάλει βασικό τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, διότι είχε μείνει εκτός προπονήσεων δέκα ημέρες με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο. Επίσης το ίδιο ισχύει και με τον Γιαν Εμβιλά για τον οποίο ο Μαρτίνς έκρινε ότι δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε για να παίξει βασικός και φάνηκε όταν μπήκε στο ματς ως αλλαγή πόσο σημαντικός ποδοσφαιριστής είναι για τον Ολυμπιακό.

Ακόμη και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα είναι πολύ καλύτερα στη ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς και ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να του δώσει φανέλα βασικού. Πρόκειται για τρεις πολύ σημαντικές προσθήκες που δίνουν άλλη δυναμική στον Ολυμπιακό και επαναφέρουν επίσης το σύστημα σε μία κανονικότητα.