Ολυμπιακός: Η Τρουά… έφαγε τα μούτρα της με τον Σισέ

Η Τρουά αν και ήθελε τον Παπέ Σισέ δεν κατάφερε να τον αποκτήσει, αφού ο Ολυμπιακός έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις για τον ποδοσφαιριστή του.

Ολυμπιακός: Η Τρουά… έφαγε τα μούτρα της με τον Σισέ

Η έστω και μικρής χρονικής διάρκειας θητεία του Παπέ Σισέ στο γαλλικό πρωτάθλημα ήταν αρκετή προκειμένου να κάνει αρκετούς θαυμαστές. Ο Σενεγαλέζος άσος του Ολυμπιακού ήταν καθοριστικός προκειμένου να καταφέρει η Σεντ Ετιέν να μείνει στην κατηγορία, αφού όταν πήγε στην ομάδα εκείνη βρισκόταν σε αρκετά δύσκολη θέση.

Πριν λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε από την "L' Equipe" το σοβαρό ενδιαφέρον της Τρουά για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού. Μάλιστα σύμφωνα με τους Γάλλους το ποσό που ήταν διατεθειμένη να προσφέρει στους πρωταθλητές Ελλάδας για τον παίκτη ήταν ύψους 5 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός φυσικά και δεν το συζητούσε καν το ενδεχόμενο να πει το "ναι" για τον Σισέ με ένα τέτοιο ποσό. Οι Πειραιώτες όταν δάνεισαν τον παίκτη στη Σεντ Ετιέν είχαν βάλει οψιόν αγοράς ύψους 13 εκατ. ευρώ. Δεν θα μπορούσαν ποτέ να πουν το "ναι" στα 5 εκατ. ευρώ της Τρουά.

Πλέον και στη Γαλλία παραδέχονται πως η Τρουά αν και προσπάθησε να πάρει τον Σισέ δεν τα κατάφερε και στρέφει την προσοχή της στον κεντρικό αμυντικό της Λιόν Σιναλί Ντιομάντ. Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρος λοιπόν στο τι θέλει για τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει παίξει βασικός σε δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια με καλή εικόνα.