Σίγουρος για την πρόκριση ο μέσος της Λουντογκόρετς Κάουλι Ολιβέιρα

Ο μέσος της Λουντογκόρετς Κάουλι Ολιβέιρα, έδειξε σίγουρος για τη νίκη επί του Ολυμπιακού στη ρεβάνς και την πρόκριση της ομάδας του.

Σίγουρος για την πρόκριση ο μέσος της Λουντογκόρετς Κάουλι Ολιβέιρα

Ο Βραζιλιάνος μέσος, Κάουλι Ολιβέιρα είπε

«Περιμέναμε νίκη και παίξαμε για τη νίκη. Ήταν δύσκολο ματς, ο Ολυμπιακός είναι ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου, αλλά δείξαμε την ποιότητά μας. Στο πρώτο μέρος ήμασταν υπομονετικοί, στο β’ χάσαμε λίγο τον έλεγχο, αλλά δεν είχαν πολλές ευκαιρίες. Βασίστηκαν πολύ στις σέντρες.

Υπάρχει και επαναληπτικός, πιστεύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε. Θα πάμε για τη νίκη και είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να την πετύχουμε στην έδρα μας.

Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευόμαστε. Είχαμε δύο μεγάλες φάσεις, αλλά πετύχαμε μόνο ένα γκολ. Τα πήγαμε καλά με τις σέντρες τους. Προσωπικά είχα πολύ λίγο χώρο και δεν πήρα πολύ την μπάλα. Ελπίζω να δείξω περισσότερα στη ρεβάνς. Όταν βλέπω έναν συμπαίκτη σε καλύτερη θέση του δίνω την μπάλα. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να κρατάμε μπάλα και να αμυνόμαστε καλά. Ξέρουμε ότι μπορούμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Ο αμυντικός Νεντιάλκοφ, σχολίασε από την πλευρά του:

«Δεν έχουμε να μετανιώσουμε για κάτι. Βγήκαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να διασκεδάσουμε. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά η τύχη στο τέλος μας γύρισε την πλάτη και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Υπάρχει ένα ακόμη παιχνίδι, θα βγούμε συγκεντρωμένοι και ελπίζω να κερδίσουμε και συνεχίσουμε στον επόμενο γύρο.

Θα βγούμε έτοιμοι στη ρεβάνς, συγκεντρωμένοι και ελπίζω ότι όλα θα είναι καλά. Ο καιρός ήταν λίγο σκληρός για εμάς και μετά το 70ο λεπτό έγινε ακόμη πιο δύσκολος,

Τους δείξαμε πως η Λουντογκόρετς δεν πρέπει να υποτιμάται. Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε καθόλου. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο».