Νταμπράουσκας: «Στο ποδόσφαιρο δεν παίρνεις πάντα αυτό που αξίζεις»

Ο τεχνικός της Λουντογκόρετς, Βάλντας Νταμπράουσκας στάθηκε στις ευκαιρίες που είχε η ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό και έκανε λόγο για πλάνο έτσι ώστε οι Βούλγαροι να πάρουν τη νίκη στη ρεβάνς.

Νταμπράουσκας: «Στο ποδόσφαιρο δεν παίρνεις πάντα αυτό που αξίζεις»

Ο τεχνικός της Λουντογκόρετς, Βάλντας Νταμπράουσκας είπε: «Υπάρχει μια μικρή απογοήτευση μετά τον αγώνα. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε επιστρέψει στην έδρα μας, με ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά έτσι είναι ποδόσφαιρο. Άλλοτε σκοράρεις, άλλοτε όχι. Τελικά, αποδείχθηκε πως ήταν ένα ματς με τακτική, ένα πολύ ενδιαφέρον ματς που θα μας βοηθήσει να μεγαλώσουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Δεν νομίζω ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στα λάθη τώρα.

Ότι έγινε έγινε. Ο αγώνας αυτός τελείωσε. Το πιο σημαντικό, είναι πως έχουμε λιγότερο από μία εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για τη ρεβάνς. Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, θα αναλύσουμε το ματς, θα μιλήσουμε και θα κάνουμε το πλάνο για το πώς θα νικήσουμε τον Ολυμπιακό στην έδρα μας για να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Το αποτέλεσμα είναι 1-1. Αυτό είναι και δεν αλλάζει. Έχω ιδέες στο μυαλό μου για το πώς να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Παίξαμε πολύ καλά απέναντι στον Ολυμπιακό. Καταφέραμε να αποτρέψουμε τις πολλές επιθέσεις τους, είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, αλλά αυτό που μπορούμε να αλλάξουμε και πρέπει να αλλάξουμε στη ρεβάνς είναι το γκολ. Πρέπει να σκοράρουμε. Δεν μπορείς στην Ευρώπη να δημιουργείς περισσότερες ευκαιρίες. Δεν είναι εύκολο. Είχαμε 3-4 εξαιρετικές στιγμές. Φτάσαμε με ορθολογικό τρόπο και μεγάλη υπομονή στην αντίπαλη εστία. Κάναμε φάσεις αλλά έπρεπε να πετύχουμε τουλάχιστον ένα ακόμη γκολ γιατί το αξίζαμε. Στο τέλος, στο ποδόσφαιρο βέβαια δεν παίρνεις πάντα αυτό που αξίζεις».