Αγκιμπού Καμαρά: «Χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ - Στο χέρι μας η πρόκριση»

Ευτυχισμένος για το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού δήλωσε ο Αγκιμπού Καμαρά, προσθέτοντας ότι η πρόκριση είναι στο χέρι των Πειραιωτών στον επαναληπτικό με τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία.

Αγκιμπού Καμαρά: «Χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ - Στο χέρι μας η πρόκριση»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αγκιμπού Καμαρά μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς:

«Είμαι ευτυχισμένος που κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα σκοράροντας το πρώτο μου γκολ με τον Ολυμπιακό και ιδίως το γεγονός ότι το κατάφερα στην Ευρώπη, μού δίνει αυτοπεποίθηση. Μπόρεσα να κάνω πράξη τις συμβουλές του προπονητή μου και είναι επιτυχία που βελτιώθηκε η ομάδα στο β' ημίχρονο και κατάφερε να ισοφαρίσει.

Σίγουρα το γεγονός ότι καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία μάς δίνει αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι στο χέρι μας να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για την πρόκριση.

Ήταν πολύ δύσκολο για μένα με τη Νέφτσι, γιατί ήταν το πρώτο μου παιχνίδι. Έχω ξεπεράσει όμως όλες τις δυσκολίες και είμαι έτοιμος να δουλέψω. Πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε πολύ, είχαμε πίεση και προβλήματα, αλλά θα εμφανιστούμε σίγουρα καλύτεροι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς 1-1: Τον κράτησε όρθιο ο Αγκιμπού Καμαρά (highlights)

Πότε παίζουν Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός για μια θέση στα πλέι οφ του Champions League!