Champions League: Προβάδισμα η Μάλμε για τα πλέι οφ, νίκησε 2-1 τη Ρέιντζερς!

Η Μάλμε επικράτησε 2-1 της Ρέιντζερς, στην Σουηδία για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League κι έχει έστω κι ισχνό προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφς της διοργάνωσης, όπου θ' αντιμετωπίσει την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Ολυμπιακού - Λουντογκόρετς.

Champions League: Προβάδισμα η Μάλμε για τα πλέι οφ, νίκησε 2-1 τη Ρέιντζερς!

Με σκορ προς υπεράσπιση θα πάει, την άλλη βδομάδα, στο «Άιμπροξ», της Γλασκώβης, η Μάλμε, αφού νίκησε στον πρώτο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League την Ρέιντζερς με 2-1.

Η Σουηδική ομάδα πήρε έτσι, έστω ισχνό προβάδισμα πρόκρισης στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης εκεί όπου ο νικητής του ζευγαριού θα κληθεί ν' αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το Ολυμπιακός - Λουντογκόρετς.

Η Μάλμε μάλιστα θα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα υπέρ της, όμως οι πρωταθλητές Σκωτίας μείωσαν στις καθυστερήσεις.

Με το ένα... πόδι στα πλέι οφς του Champions League Moνακό και Αϊντχόφεν!

Οι Σουηδοί βρήκαν δύο γρήγορα γκολ με την έναρξη του 2ου μέρους, εκμεταλλευόμενοι λάθη της άμυνας των φιλοξενουμένων. Οι Σόρεν Ρικς και Βέλκο Μπιρμάντσεβιτς σκόραραν από ένα γκολ, σε διάστημα δύο λεπτών (47', 49'), όμως το πείσμα των φιλοξενουμένων δικαιώθηκε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Στίβεν Ντέιβις διαμόρφωσε το τελικό σκορ, αλλάζοντας τις ισορροπίες της πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της επόμενης Τρίτης (22:00)

ΜΑΛΜΕ: Ντάλιν, Μπέργκετ, Αχμέντχοτζιτς, Νίλσεν, Μόισαϊντερ, Ρικς (88' Μπέλιμο), Λεβίτσκι, Ίνοσεντ, Κρίστιανσεν (89' Ράκιπ), Τσόλακ (88' Αμπουμπακαρί), Μπιρμάντσεβιτς (74' Νάλιτς)

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ: Μακγκρέγκορ, Τάβερνιερ, Χελάντερ, Γκόλντσον, Μπάρισιτς, Άρφιλντ, Ντέιβις, Λούντστραμ, Ράιτ, Ίτεν (63' Σακαλά), Κεντ