Σεμέδο: «Ιδανικό να νικήσουμε χωρίς να δεχτούμε γκολ»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς και τόνισε πως θα είναι ιδανικό για την ομάδα του να νικήσει χωρίς να δεχτεί γκολ.

Σεμέδο: «Ιδανικό να νικήσουμε χωρίς να δεχτούμε γκολ»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς. Ο Πορτογάλος στόπερ στις δηλώσεις του τόνισε πως το σημαντικότερο γι' αυτόν είναι η ομάδα του να φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά ο Ρούμπεν Σεμέδο είπε:

Θα θέλαμε να μας πει για τη συνεργασία του με τον Μάρκοβιτς και να μας πει επίσης για το γεγονός ότι σε δέκα ματς προκριματικών ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ;

Καλησπέρα σε όλους. Είναι θετικό ότι πήγε καλά η συνεργασία μου με τον Μάρκοβιτς. Όχι μόνο με αυτόν, αλλά και με τον Σωρκάτη, τον Σισέ και τον Μπα. Όλοι συνεργαζόμαστε σωστά και το σημαντικό είναι ότι η ομάδα μας δεν δέχεται γκολ. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι με οποιοδήποτε τρόπο. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Έχετε εικόνα για την ποιότητα της Λουντογκόρετς; Επίσης ποια είναι η διαφορά σε σχέση με τη Νέφτσι και πως θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός αυτή τη νέα πρόκληση;

Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά και όλα είναι δύσκολα. Βρισκόμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ και κανείς δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Το πώς θα παίξει η Λουντογκόρετς καλύτερα να σας το πει ο προπονητής. Φυσικά και την ξέρουμε τι ομάδα είναι. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και αν νικήσουμε χωρίς να δεχτούμε γκολ αυτό θα είναι το ιδανικό.

Στο παιχνίδι με τη Νέφτσι επειδή είχε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αυτό του έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο;

Μου κάνει εντύπωση που σας εντυπωσιάζει που έπαιξα ως αρχηγός. Ήταν μία πολύ περήφανη στιγμή να παίξω ως αρχηγός μίας τόσο μεγάλης ομάδας όπως ο Ολυμπιακός. Παραπάνω κίνητρο δεν χρειάζεται. Είναι από μόνο του κίνητρο ότι παίζω στον Ολυμπιακό και στη μεγαλύτερη διοργάνωση. Είναι πράγματι πολύ ωραίο να είσαι αρχηγός του Ολυμπιακού, αλλά είτε είμαι αρχηγός, είτε όχι εγώ θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου.

Έχεις σκοράρει στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό, έχεις ένα και γι' αύριο;

Το πιο σημαντικό είναι να νικήσουμε. Αν μπορούσα να σκοράρω θα ήταν πολύ ευχάριστο. Ο κύριος ρόλος μου όμως είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να μη δεχτεί γκολ και με αυτό τον τρόπο να φτάσει στη νίκη.