Ολυμπιακός: Το προφίλ της Ρέιντζερς

Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Μάλμε - Ρέιντζερς στα πλέι-οφ του Champions League εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Λουντογκόρετς.

Ολυμπιακός: Το προφίλ της Ρέιντζερς

Η Ρέιντζερς, με τον Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο έγινε ομαδάρα. Κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του ξανά στην κορυφή μετά από 10 χρόνια, κατακτώντας την περασμένη σεζόν το πρωτάθλημα, με 20 βαθμούς μπροστά από την Σέλτικ και μάλιστα αήττητη, σκοράροντας 78 τέρματα και δέχτηκε μόλις 10.

Το περασμένο Σάββατο κέρδισε 3-0 τη Λίβινγκστον στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Σκωτίας. Το ρόστερ της έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, με τον 25χρονο Κολομβιανό φορ Αλφρέδο Μορέλος.

Ο αρχηγός Τζέιμς Ταβερνιέ, ο 29χρονος δεξιός μπακ, την περασμένη σεζόν την τελείωσε με 19 γκολ και 16 ασίστ σε 46 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις!

Ξεχωρίζουν και οι Χελάντερ, Μπάλογκαν, Ντεφόε, Γκλεν Καμαρά, Αρίμπο, Ράιαν Κεντ,.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει φυσικά και στον Ιάνις Χάτζι, τον ταλαντούχο Ρουμάνο μεσοεπιθετικό και γιο του άλλοτε σπουδαίου παίκτη, Γκιόργκε.

Το «Ibrox» αποτελεί την έδρα της Ρέιντζερς, έχοντας χωρητικότητα 51082 οπαδών. Τελευταία φορά των «προτεστάντων» που αγωνίστηκαν στους ομίλους του Champions League ήταν τη σεζόν 2010/11, ενώ στην αμέσως επόμενη αποκλείστηκε στα προκριματικά από την Μάλμε!

Μένει να δούμε εάν καταφέρει να αφήσει έξω τους Σουηδούς και να αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό εάν και εφόσον φυσικά και οι Πειραιώτες αποκλείσουν τη Λουντογκόρετς.