Χαμόγελα στον Ολυμπιακό, ποιοι παίζουν με Λουντογκόρετς

Ευχάριστα είναι τα νέα που προέκυψαν από την προπόνηση της Κυριακής με τον Πέδρο Μαρτίνς να βλέπει τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να επιστρέφουν ξανά στις προπονήσεις.

Χαμόγελα στον Ολυμπιακό, ποιοι παίζουν με Λουντογκόρετς

Η απόκτηση του Χένρι Ονιεκούρου έχει σκορπίσει χαμόγελα στον Ολυμπιακό, αφού κατάφεραν να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή που τον ήθελαν από πέρσι. Τα πολύ ευχάριστα νέα όμως προέκυψαν και από τον Ρέντη. Οι Πειραιώτες πήγαν στα ματς με τη Νέφτσι έχοντας απίστευτα αγωνιστικά προβλήματα.

Πέρασαν ημέρες που στον Ρέντη δεν ήξεραν ποιοι θα κάνουν προπόνηση και ποιο όχι. Αγωνία υπήρχε και για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς προκειμένου να προλάβουν οι περισσότεροι να τεθούν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής ξέρει ότι οι Βούλγαροι δεν είναι θα είναι εύκολη υπόθεση και πως δεν είναι της δυναμικής της Νέφτσι. Γι' αυτό και περίμενε με μεγάλη αγωνία να μάθει ποιοι θα τεθούν στη διάθεση του.

Το ευχάριστο είναι πως την Κυριακή (1/8) είδε τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά στον Ρέντη. Για την ακρίβεια ο 51χρονος προπονητής είδε όλους τους παίκτες που έχασαν το ματς με τη Νέφτσι να συμμετέχουν στο πρόγραμμα πλην του Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων" παραμένει εκτός προπονήσεων και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς. Επί της ουσίας ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξανά στη διάθεση του τον Όγκμουντουρ Κρίστινσον, τον Θανάση Ανδρούτσο, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, τον Γιαν Εμβιλά και τον Μαντί Καμαρά που ήταν τιμωρημένος. Είναι ξανά διαθέσιμοι και σήμερα θα πάρει την τελική του απόφαση ο κόουτς ποιοι από αυτούς θα αγωνιστούν κόντρα στη Λουντογκόρετς.