Ο Τζέραρντ δεν θέλει Ολυμπιακό στα play off του Champions League

Το μεσημέρι της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν η κλήρωση για τα play off του Champions League με τη Ρέιντζερς να είναι πιθανός αντίπαλος, αλλά να μην θέλει τους Πειραιώτες.

Ο Τζέραρντ δεν θέλει Ολυμπιακό στα play off του Champions League

Τη Δευτέρα στις 13:00, στη Νιόν της Ελβετίας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα play off του Champions League. Ο Ολυμπιακός θα μάθει από ποιο ζευγάρι θα προκύψει ο αντίπαλος του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και στο τελευταίο βήμα πριν την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ένας από τους πιθανούς αντιπάλους των πρωταθλητών Ελλάδας είναι η Ρέιντζερς, η οποία βέβαια για να βρεθεί στο δρόμο τους θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάλμε. Η ομάδα της Γλασκώβης έχει πιθανότητες να κληρωθεί με τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά είναι κάτι που δεν το θέλει.

Στη Σκωτία ήδη υπάρχουν αναλύσεις για την αυριανή κλήρωση και στην ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο να βρουν στο δρόμο τους τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα θεωρούν ότι είναι μία ομάδα που έχει εμπειρία από προκριματικά και γενικότερα από το Champions League με αποτέλεσμα να είναι από τους αντιπάλους που θέλουν να αποφύγουν.

Στην ίδια κατηγορία έχουν και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ που επίσης μπορεί να βρεθεί απέναντι τους. Ούτε με τους Κροάτες θέλουν να κληρωθούν οι Σκωτσέζοι για τα play off του Champions League.