«Ο Βαλμπουενά το αστέρι του Ολυμπιακού»

Οι Βούλγαροι έχουν ξεχωρίσει τον Ματιέ Βαλμπουενά τον οποίο θεωρούν μεγάλο κίνδυνο στα παιχνίδια της Λουντογκόρετς με τον Ολυμπιακό.

«Ο Βαλμπουενά το αστέρι του Ολυμπιακού»

Από την πρώτη στιγμή στη Λουντογκόρετς φρόντισαν να δείξουν τις διαθέσεις τους για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Οι Βούλγαροι δια στόματος του προπονητή τους, Βάλντας Νταμπράουσκας έδειξαν το σεβασμό τους στον αντίπαλο τους, αλλά φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν ότι δεν φοβούνται και θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντι του μία ομάδα, η οποία έχει εμπειρία από προκριματικά, έχει κάνει προκρίσεις τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει παίξει και σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Στη Βουλγαρία, πάντως ασχολούνται πολύ με τα παιχνίδια της Λουντογκόρετς με τον Ολυμπιακό και ο ποδοσφαιριστής που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά. Στα ρεπορτάζ τους οι Βούλγαροι κάνουν ειδική μνεία στον Γάλλο αστέρα των πρωταθλητών Ελλάδας, ο οποίος ήταν αυτός που καθόρισε τα δύο παιχνίδια με τη Νέφτσι.

Ο Βαλμπουενά είχε την ασίστ στο πρώτο παιχνίδι όταν ο Μαντί Καμαρά σκόραρε, ενώ ο ίδιος σέρβιρε και στη ρεβάνς για να κάνει το 0-1 ο Μασούρας. Στη Βουλγαρία στέκονται πολύ στην ποιότητα του Γάλλου άσου, ο οποίος παρά την ηλικία του συνεχίζει να είναι καθοριστικός και να έχει μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά. Ο Νταμπράουσκας ετοιμάζει ειδικό σχέδιο για να περιορίσει τον Ματιέ.