Ολυμπιακός: Έχουν περάσει ήδη από «κόσκινο» την Λουντογκόρετς

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του γνωρίζουν τα πάντα για την Λουντογκόρετς πριν από τη ρεβάνς της με την σλοβένικη Μούρα.

Ολυμπιακός: Έχουν περάσει ήδη από «κόσκινο» την Λουντογκόρετς

Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν περίμενε την ολοκλήρωση του αγώνα ανάμεσα σε Λουντογκόρετς και Μούρα για να ασχοληθεί στη συνέχεια εκτενώς με τον επόμενο αντίπαλο στα προκριματικά του Champions League.

Είχε φροντίσει από το πρώτο κιόλας ματς των Βούλγαρων απέναντι στην Μούρα στην Σλοβενία να μάθει τα πάντα σχετικά με το τι θα συναντήσει ο Ολυμπιακός σε λίγες μέρες.

Είχαν περάσει από ένα πρώτο «κόσκινο» τόσο την Λουντογκόρετς, όσο και την Μούρα. Και μιλάμε φυσικά για το τμήμα των αναλυτών και όχι τον Μαρτίνς, ο οποίος ασχολιόταν όλο το προηγούμενο διάστημα με το ματς στο Αζερμπαϊτζάν και με τον τρόπο που θα χρειαζόταν να φύγει ο πρωταθλητής Ελλάδας με το εισιτήριο πρόκρισης από το μακρινό Μπακού. Ωστόσο, έπρεπε να γίνει μία προεργασία και προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκαν οι συνεργάτες του Πορτογάλου τεχνικού.

Στον Ρέντη λοιπόν έχουν ήδη μία πρώτη εικόνα από το τι πρόκειται να συναντήσουν την προσεχή Τρίτη (3/8) στο Καραϊσκάκη κόντρα στους πρωταθλητές Βουλγαρίας. Έχουν φροντίσει να μάθουν τα πάντα και απλώς αυτό που απομένει είναι να δουν σε βίντεο τον επαναληπτικό του Ράζγκραντ που ξεκίνησε μία ώρα μετά τη μάχη που έδινε ο Ολυμπιακός στο Μπακού για να έχουν μία πλήρη εικόνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» απόλαυσαν το ρεπό τους την Πέμπτη (29/7) και από την Παρασκευή (30/7) ξαναπιάνουν δουλειά με... θέα την Λουντογκόρετς. Τις επόμενες μέρες θα φανεί σε ποιους μπορεί να υπολογίζει ο Πέδρο Μαρτίνς σε ό,τι έχει να κάνει με τους παίκτες που απουσίασαν από την αναμέτρηση του Αζερμπαϊτζάν.