Ολυμπιακός: Τα είπε όλα ο Μαρτίνς και τώρα τον περιμένουν κι άλλες δυσκολίες

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς περιέγραψε όλη την κατάσταση που επικρατούσε στον Ρέντη. Τον Ολυμπιακό τον περιμένουν κι άλλα ζόρια σε λίγες ημέρες.

Ολυμπιακός: Τα είπε όλα ο Μαρτίνς και τώρα τον περιμένουν κι άλλες δυσκολίες

Υποχρέωση του ήταν του Ολυμπιακού να περάσει το εμπόδιο της Νέφτσι Μπακού, αλλά με την κατάσταση που διαμορφώθηκε τα πράγματα μόνο εύκολα δεν ήταν. Η εβδομάδα που μεσολάβησε από το πρώτο ματς μέχρι το δεύτερο δεν θα ξεχαστεί ποτέ από τους ανθρώπους των Πειραιωτών. Ένας πραγματικός εφιάλτης και μπροστά ένα ματς που θα έκρινε πολλά και για πολλούς. Εν μέσω σωρείας προβλημάτων οι πρωταθλητές Ελλάδας καλούνταν να πάρουν την πρόκριση και να συνεχίσουν την πορεία τους προς τους ομίλους του Champions League.

Θα πει κανείς ότι η Νέφτσι δεν ήταν κανένα θηρίο και δεν έχει και άδικο. Δεν ήταν θηρίο, αλλά από την άλλη όταν η μία αναποδιά διαδέχεται την άλλη τότε και ο αντίπαλος αρχίζει να το πιστεύει περισσότερο και να αποκτά μεγαλύτερη δύναμη. Το θέμα σε όλη αυτή την ιστορία και στις ειδικές συνθήκες που διαμορφώθηκαν είναι πως αντιδράς εσύ που δέχεσαι τα "χτυπήματα".

Ο Ολυμπιακός συσπειρώθηκε, συγκεντρώθηκε και αντιλήφθηκε ότι τώρα τελείωσαν τα ψέματα. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέφτσι είπε κάτι πολύ σημαντικό. Ο Πορτογάλος τόνισε πως λόγω των συνθηκών και των προβλημάτων η ομάδα του ήταν διαφορετική στις προπονήσεις και οι παίκτες πιο συγκεντρωμένοι. Με αυτή την ατάκα του ο Πορτογάλος έδωσε όλη την εικόνα που επικρατούσε στον Ρέντη.

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες φάνηκε και πάλι πόσο σκληροτράχηλη ομάδα έχει δημιουργήσει εδώ και τρία χρόνια ο Πέδρο Μαρτίνς. Πόσο σημαντικό είναι που διατηρεί τον ίδιο προπονητή και που δεν χάνει πολλούς παίκτες, αλλά προσθέτει σε αυτό το σύνολο. Η αγωνία δεν τελειώνει στον Ολυμπιακό, διότι την Τρίτη υπάρχει το πρώτο ματς με τη Λουντογκόρετς. Ελπίζει ο Μαρτίνς να μειωθούν τα προβλήματα και να έχει περισσότερους παίκτες ετοιμοπόλεμους. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα έχει χαρακτήρα μαχητή και πλέον ακόμη και οι νεοφερμένοι μπήκαν στο κλίμα.

Όσο για πρόσωπα από τη ρεβάνς με τη Νέφτσι. Τι να πεις για τον Βαλμπουενά που έβαλε τα γυαλιά σε πολύ κόσμο και στα 36 του βγήκε μπροστά. Ο Λαλά επιτέλους έδειξε κάτι από αυτό που είχε δει ο Ολυμπιακός και τον πήρε. Ο Σουρλής έχει μεγαλώσει πολύ και τέτοιες συγκυρίες μπορούν να τον βοηθήσουν να πάρει παιχνίδια και να πατήσει καλύτερα στα πόδια του. Ο Σισέ ήταν απλά συγκλονιστικός σε ρόλο αριστερού μπακ χαφ. Ένας δεξιοπόδαρος στόπερ έπαιζε όλη την αριστερή πλευρά και δημιούργησε τη φάση για να γίνει το 0-1.

Τώρα, όμως, όλα αυτά μένουν στην ιστορία, διότι ο Ολυμπιακός σε λίγες ημέρες παίζει με τους Βούλγαρους το πρώτο του παιχνίδι και πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα. Βασικά ελπίζει να μάθει σύντομα ποιοι θα μπορέσουν να παίξουν.