Πιέρος Σωτηρίου: «Μεγάλο όνομα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός» (vid)

Ο διεθνής Κύπριος άσος, της Λουντογκόρετς Πιέρος Σωτηρίου μίλησε για την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League και τις διπλές αναμετρήσεις με τον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό.

Πιέρος Σωτηρίου: «Μεγάλο όνομα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός» (vid)

Η Λουντογκόρετς έστω και δύσκολα έκαμψε την αντίσταση της Μούρα και πέρασε στον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League. Εκεί περιμένει τώρα ο Ολυμπιακός και ο Πιέρος Σωτηρίου, όπως είναι φυσικό αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Σλοβένους μίλησε και για τον πρωταθλητή Ελλάδας.

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Σκοράραμε νωρίς. Είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορέσαμε να σημειώσουμε ένα δεύτερο τέρμα. Κάναμε φάσεις για να πετύχουμε κι άλλο γκολ αλλά δεν το καταφέραμε. Αντίθετα ο αντίπαλός μας σε μια ανύποπτη φάση, κατάφερε να μας ισοφαρίσει. Δείξαμε όμως χαρακτήρα ως ομάδα και μίλησε η εμπειρία μας. Αυτά μας βοήθησαν να φτάσουμε στη νίκη και την πρόκριση. Καταφέραμε να σκοτώσουμε τον αντίπαλό μας. Ενδεχομένως να πιστέψαμε πως θα είναι εύκολο αλλά η Μούρα απέδειξε πως είναι μια καλή ομάδα και μας δημιούργησε προβλήματα.

Δεν είχαμε καλές αποστάσεις στις γραμμές και αυτό μας δυσκόλεψε όλους. Όχι μόνοι εμένα. Στο τέλος βέβαια το πιο σημαντικό είναι πως πήραμε την πρόκριση. Αυτό έχει σημασία. Καταφέραμε να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Είμαι καλά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι.

Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο όνομα στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα. Βέβαια προέχει η αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Βουλγαρίας και μετά ο Ολυμπιακός».