Νέφτσι-Ολυμπιακός 0-1: Μαρτίνς: «Κρατήσαμε την τακτική, ελπίζω να είμαστε πλήρεις»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Νέφτσι και για τα ματς του γ' προκριματικού γύρου.

Νέφτσι-Ολυμπιακός 0-1: Μαρτίνς: «Κρατήσαμε την τακτική, ελπίζω να είμαστε πλήρεις»

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει και τα προβλήματα του και να προκριθεί στον γ' προκριματικό γύρο νικώντας τη Νέφτσι και δεύτερη φορά. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες του εκτέλεσαν άψογα τις οδηγίες που τους είχε δώσει.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για τα πολλά προβλήματα: Ήταν δύσκολη εβδομάδα με πολλά προβλήματα. Παρόλο τα πολλά προβλήματα υπάρχει μία δύναμη που σε κάνει ακόμα καλύτερο. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις και ήμασταν σίγουροι ότι θα έρθουμε εδώ και θα τα καταφέρουμε. Ήρθαμε σε ένα γήπεδο με πολλούς φιλάθλους που υποστήριζαν την ομάδα τους. Ήμασταν αλάνθαστοι στην τακτικοί, ήμασταν τέλειοι. Όλα τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και έδωσαν τη ψυχή τους στο γήπεδο και δεν έχω κανένα παράπονο από κανέναν.

Για τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το παιχνίδι: Είναι αήθεια ότι παίξαμε σε μία θερμή ατμόσφαιρα, σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν ήταν καλός και βοηθούσε τον αντίπαλο. Τακτικά ήμασταν αλάνθαστοι. Είχαμε πολύ καλή συγκέντρωση και κάναμε καλό παιχνίδι. Δώσαμε πρωτοβουλία στον αντίπαλο, αλλά ήμασταν προσεκτικοί. Οι καλύτερες ευκαιρίες ήταν δικές μας και αν τις είχαμε εκμεταλλευτεί τότε δεν θα χρειαζόταν να αγχωθούμε στο τέλος.

Για το αν θα είναι διαφορετικός στον επόμενο γύρο: Ελπίζω να έχουμε το ίδιο πάθος, ίδια συγκέντρωση και θέληση μέσα στο παιχνίδι. Ελπίζω να έχω περισσότερες λύσεις. Να είναι η ομάδα πιο καλά και πιο πλήρης. Δεν έχω καμία προτίμηση για τον αντίπαλο.

Για το πώς έκανε την επιλογή των παικτών: Ο Σισέ έχει παίξει ξανά αριστερό μπακ. Είχε παίξει με την ΑΕΚ 15 λεπτά και το είχε κάνει καλά. Υπήρχαν απουσίες και έπρεπε να καλύψουμε τα κενά. Ο Μάριος είχε προετοιμαστεί και γι' αριστερά και ο Ελ Αραμπί ήταν προετοιμασμένος και τα άκρα και το κέντρο. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα από οποιαδήποτε θέση χρειαστεί.