Νέφτσι - Ολυμπιακός 0-1: Κριτική παικτών: Σισέ, Σουρλής, Μάρκοβιτς, Ματιέ και άλλοι!

Όλοι βοήθησαν για την πρόκριση του Ολυμπιακού, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, με τους Σισέ, Σουρλή, Μάρκοβιτς και Βαλμπουενά στην πρώτη γραμμή.

Νέφτσι - Ολυμπιακός 0-1: Κριτική παικτών: Σισέ, Σουρλής, Μάρκοβιτς, Ματιέ και άλλοι!

ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο είχε προβλήματα με τον αέρα, με αποτέλεσμα τα βολέ του να μην είναι καλά και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί οι Αζέροι, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποιες προϋποθέσεις για απειλή. Σε γενικές γραμμές οι εμπειρίες που εισπράττει από συμμετοχές σε προκριματικά Champions League, σίγουρα θα τον βοηθήσουν στη συνέχεια.

ΛΑΛΑ: Είχε πολλές καλές και λιγότερο κακές στιγμές στο ματς. Το πρόσημο ήταν όμως θετικό δίχως αμφιβολία. Περιόρισε σε μεγάλο βαθμό τον μεγαλύτερο κίνδυνο από πλευράς Νέφτσι (Λαβάλ), αλλά θα μπορούσε να δώσει περισσότερα στο δημιουργικό κομμάτι.

ΜΠΑ: Αρκετά καλά στάθηκε ο Σενεγαλέζος στόπερ στην επανεμφάνισή του σε επίσημο παιχνίδι μετά από μήνες.

ΣΕΜΕΔΟ: Ο Πορτογάλος στόπερ ανέβασε αισθητά την απόδοσή του συγκριτικά με το Φάληρο. Και χάρη στις τοποθετήσεις του οι επιθετικοί της Νέφτσι δεν είχαν τη δυνατότητα να βρουν χώρους εντός περιοχής. Αρκετά καλό ματς...

ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ: Πολύ καλός ο Σέρβος, σταθερός στην απόδοσή του, ψύχραιμος και καίριος στις αποφάσεις του. Έδωσε συνέχεια στην καλή εμφάνιση που είχε πραγματοποιήσει και στο Φάληρο.

ΣΙΣΕ: Έπαιξε από το... παράθυρο ως αριστερός μπακ και ο Σενεγαλέζος από τη φάση του γκολ (στην οποία ήταν ο πρωταγωνιστής με το καίριο κλέψιμό του) και έπειτα, δικαίωσε στο έπακρο τον προπονητή του. Ήταν ολοφάνερο βέβαια ότι δεν είναι μία θέση που τον βολεύει, αλλά εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους του ματς.

ΣΟΥΡΛΗΣ: Πραγματικό... μηχανάκι ο πιτσιρικάς. Ο Μαρτίνς τον εμπιστεύτηκε και ο νεαρός χαφ έριξε φοβερό τρέξιμο κερδίζοντας αρκετές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ δεν φοβήθηκε να κουβαλήσει και την μπάλα για να δημιουργήσει προϋποθέσεις για κάποιο γκολ. Στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων για τον Ολυμπιακό.

ΚΟΥΝΤΕ: Στο πρώτο ημίχρονο που είχε δυνάμεις, έριξε και... έφαγε ξύλο. Αλλά πάντοτε έμενε όρθιος και βοήθησε ανασταλτικά. Στο δεύτερο μέρος έριξε ταχύτητες, αλλά έδωσε επίσης βοήθειες αμυντικά. Στο τέλος πάντως θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα σε μία αντεπίθεση και να έδινε στον Ραντζέλοβιτς (όχι να σούταρε ο ίδιος) που έφευγε μόνος του απέναντι από τον γκολκίπερ της Νέφτσι.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Τα λόγια είναι περιττά για τον Γάλλο. Η έμπνευσή του στη φάση του 0-1, οι πάσες που έβγαζε, η ενέργεια που έβγαζε όσο διάστημα είχε δυνάμεις, το τρέξιμο που έριξε για να βοηθήσει και πίσω τον Σισέ, αποτέλεσαν τους λόγους που σε ακόμα ένα ματς ήταν εκ των πρωταγωνιστών.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Ήταν ο σκόρερ του 0-1, έτρεξε πολύ, πήρε αρκετές πρωτοβουλίες και σε ορισμένες περιπτώσειες θα μπορούσε να είναι πιο ψύχραιμος στην τελική πάσα ή σε σουτ όταν βρέθηκε σε θέση βολής.

ΧΑΣΑΝ: Στο 58’ είχε μία τεράστια χαμένη ευκαιρία για το 0-2. Μπορεί να μην τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα, αλλά φάσεις όπως αυτή του 58’ ένας επιθετικός της κλάσης του στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 77’ έχασε ακόμη μία κραυγαλέα ευκαιρία για το 0-2. Σε νοκ άουτ ματς τέτοιες φάσεις πρέπει να γίνονται γκολ!

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Έβγαλε ενέργεια με την είσοδό του, είχε ένα σουτ, είχε και μία καλή πάσα για γκολ στον Χασάν.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μπήκε προς το τέλος και λίγο έλειψε με μία φοβερή μπαλιά προς τον Ραντζέλοβιτς να διαμορφώσει το 0-2.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Μπήκε και έπαιξε στα χαφ, δίνοντας πολύτιμες βοήθειες προς το τέλος όταν όλη η Νέφτσι είχε βγει μπροστά.