Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τη Νέφτσι

Με πολλές απουσίες αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός τη Νέφτσι Μπακού με τον Πέδρο Μαρτίνς να καταλήγει σε σύνθεση ανάγκης.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τη Νέφτσι

Την πρώτη πολύ μεγάλη πρόκληση της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τη Νέφτσι στη Bakcell Arena με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην έχει στη διάθεση του αρκετούς ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα 11 παίκτες λείπουν από τη ρεβάνς με τους Αζέρους.

Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων διεξήχθη πριν μία εβδομάδα στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Ολυμπιακός νίκησε με σκορ 1-0 τη Νέφτσι Μπακού χάρη σε εκείνο το υπέροχο γκολ που είχε σημειώσει ο Μαντί Καμαρά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, λοιπόν υποχρεώθηκε να φτιάξει την ενδεκάδα για την αποψινή αναμέτρηση χωρίς να έχει στη διάθεση του αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του. Τα προβλήματα είναι πολλά, αλλά όσοι βρίσκονται στο ρόστερ θα κληθούν να δώσουν τη λύση και να βοηθήσουν την ομάδα του Πειραιά να πάρει την πρόκριση.

Ο Τζολάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια στην αποψινή αναμέτρηση με τον κόουτς να επιλέγει τελικά πεντάδα στην άμυνα με τον Σισέ αριστερό μπακ, Σεμέδο, Μάρκοβιτς και Μπα τα στόπερ και τον Λαλά στο δεξί άκρο. Σουρλής και Κούντε θα είναι οι δύο χαφ με τον Βαλμπουενά δεξιά και τον Μασούρα αριστερά. Στην επίθεση θα παίξει μόνος του ο Χασάν. Δηλαδή ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με έναν σχηματισμό 5-4-1 λόγω των πολλών απουσιών που αντιμετωπίζει σε αυτό το παιχνίδι.