Νέφτσι - Ολυμπιακός: Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα θα ανακοινώσει ενδεκάδα ο Μαρτίνς

ΜΠΑΚΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Πέδρο Μαρτίνς θα γνωστοποιήσει την ενδεκάδα στους ποδοσφαιριστές του για τον επαναληπτικό με την Νέφτσι Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν, λίγη ώρα πριν από τη σέντρα (28/7, 20.00).

Νέφτσι - Ολυμπιακός: Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα θα ανακοινώσει ενδεκάδα ο Μαρτίνς

Τα προβλήματα είναι πολλά για τον Ολυμπιακό. Λύσεις όμως υπάρχουν, όπως τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου, αλλά και στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός λόγω των πολλών απουσιών δεν μπορούσε να κάνει τις δοκιμές του όπως θα ήθελε ενόψει της ρεβάνς με την Νέφτσι στο Αζερμπαϊτζάν (28/7, 20.00). Περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή, στην προπόνηση της Τρίτης (27/7), να δει σε ποιους παίκτες θα μπορούσε να υπολογίσει.

Το ευχάριστο είναι η παρουσία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα έναντι του Χασάν.

Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοικτά στον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα του στην άμυνα. Αν θα είναι δηλαδή με τετράδα ή τριάδα...

Έχει ακουστεί μέχρι και το σενάριο να δούμε τον Σισέ σε ρόλο ακραίου μπακ σε τετράδα στην άμυνα. Έχει ακουστεί να δούμε κάποιον από τους Ραντζέλοβιτς ή Βρουσάι στα άκρα της άμυνας στο ενδεχόμενο που πάει με τριάδα στην άμυνα.

Όπως και να ‘χει, όποια πρόβλεψη κάνουμε τώρα θεωρείται παρακινδυνευμένη, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την ενδεκάδα στους παίκτες του περίπου 2-3 ώρες πριν από τη σέντρα.

Προφανώς και έχει καταλήξει σε μεγάλο ποσοστό ο Πορτογάλος τεχνικός στο αρχικό σχήμα, αλλά σίγουρα θα θέλει να δει ξανά κάποια πράγματα το πρωί και το μεσημέρι της Τετάρτης (28/7) στο ξενοδοχείο, προτού ανακοινώσει την τελική του απόφαση.