Δείτε τον κακό αγωνιστικό χώρο στο Μπακού, όπου θα παίξουν Νέφτσι-Ολυμπιακός (vids)

Δείτε τον κακό αγωνιστικό χώρο στο Μπακού, όπου θα παίξουν Νέφτσι-Ολυμπιακός, που μοιάζει με χωράφι και όχι με τερέν ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Δείτε τον κακό αγωνιστικό  χώρο στο Μπακού, όπου θα παίξουν Νέφτσι-Ολυμπιακός (vids)

ΜΠΑΚΟΥ: Αποστολή Αλέξης Βιρβίλης

Ο προπονητής της Νέφτσι Μπακού Σαμίρ Αμπάσοφ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου "Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου όπως είπαμε δεν είναι πολύ καλή. Εμείς μιλήσαμε με τους αρμόδιους ανθρώπους αν θα γίνει κάτι για να καλυτερεύσουν οι συνθήκες για το τερέν, αλλά μας εξήγησαν ότι δεν εξαρτάται από αυτούς. Κι αυτό, γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα το γήπεδο χρησιμοποιήθηκε πολύ. Ήρθε εδώ η ομάδα της Τουρκίας για προπόνηση για το Γιούρο. Κι επίσης κάνει πολύ ζέστη και δεν βοηθάει" και πρόσθεσε: "Όταν έπαιξε πέρσι η ομάδα με την Γαλατασαράι εγώ δεν ήμουν εδώ. Απλώς έτσι το αποφασίσαμε να παίξουμε αυτό το ματς στη φυσική μας έδρα και όχι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η κατάσταση πάντως θα είναι ίδια με το τερέν, τόσο για εμάς, όσο και για τον Ολυμπιακό"

Νέφτσι-Ολυμπιακός: Αμπάσοφ: «Είμαστε έτοιμοι, το τερέν θα είναι ίδιο για εμάς και τον Ολυμπιακό»

Κάναμε λοιπόν αυτοψία στον αγωνιστικό χώρο και διαπιστώσαμε ότι μοιάζει με χωράφι και όχι με αγωνιστικό χώρο ποδοσφαιρικού γηπέδου, αν και το ματς μπορούσε να γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο όπου φιλοξενήθηκαν αγώνες του πρόσφατου Γιούρο. Για προφανείς λόγους η Νέφτσι θέλει να παίξει μια ποιοτική ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, σε κακό αγωνιστικο χώρο.