Νέφτσι-Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια

ΜΠΑΚΟΥ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Sold out έκανε η Νέφτσι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακού που θα διεξαχθεί την Τετάρτη για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League.

Νέφτσι-Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια

Στη Νέφτσι γνωρίζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός και πως έχει ταξιδέψει για το Μπακού χωρίς να έχει στη διάθεση του αρκετά βασικά του στελέχη. Η ομάδα του Πειραιά είναι αρκετά "πληγωμένη" για την κρίσιμη ρεβάνς της Τετάρτης.

Από την πλευρά τους οι Αζέροι ξέροντας πως ο αντίπαλος τους έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει θεωρούν πως είναι μία καλή ευκαιρία να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες τους αναλογούν. Παραδέχονται ότι ακόμα κι έτσι ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον γ' προκριματικό γύρο.

Πιστεύουν, όμως, ότι έχουν τη δυνατότητα να παλέψουν το ματς και ελπίζουν σε ένα θαύμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κόσμος της Νέφτσι από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια έδειξε πολύ μεγάλη διάθεση να τα εξαφανίσει.

Η Νέφτσι, λοιπόν, έκανε sold out για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και στις κερκίδες της Bakcell Arena θα βρεθούν κάτι περισσότεροι από 5.000 θεατές.