Ολυμπιακός: Αυτοί ταξιδεύουν για το Μπακού

ΜΠΑΚΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Με πολλά προβλήματα ταξιδεύει η αποστολή του Ολυμπιακού για το Αζερμπαϊτζάν. Ποιοι είναι στο τσάρτερ για τη ρεβάνς με τη Νέφτσι.

Ολυμπιακός: Αυτοί ταξιδεύουν για το Μπακού

Με αρκετά προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τη Νέφτσι στη ρεβάνς του 1-0 του "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστό ότι οκτώ ποδοσφαιριστές δεν θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση με τους Αζέρους.

Συγκεκριμένα εκτός είναι οι Παπασταθόπουλος, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Κρίστινσον, Αγκ. Καμαρά και Ντρέγκερ. Επίσης δεν θα αγωνιστεί και ο τιμωρημένος Μαντί Καμαρά.

Ένα βουνό από προβλήματα καλείται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για να μπορέσει να προκριθεί εις βάρος της Νέφτσι Μπακού. Το θέμα, όμως, είναι με ποιους ταξιδεύει η ομάδα του Πειραιά για το Αζερμπαϊτζάν. Ποιοι κατάφεραν και μπήκαν τελικά στο τσάρτερ για το Μπακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μαζί του τους Βατσλίκ, Τζολάκης, Λαλά, Τσούμιτς, Κούντε, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Αλγ. Μπα, Λιάτσο, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Νικόλη, Μάρκοβιτς, Χασάν, Μασούρα, Σουρλή, Αβραάμ, Καραργύρη, Βρουσάι και Ελ Αραμπί.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν τη Νέφτσι με ένα σωρό προβλήματα, αλλά με πίστη για να πάρουν την πρόκριση στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.