Νέφτσι - Ολυμπιακός: Πήραν θάρρος οι Αζέροι με τις απουσίες των Πειραιωτών

ΜΠΑΚΟΥ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει αρκετές απουσίες για τον επαναληπτικό με την Νέφτσι, έχει δώσει θάρρος στους Αζέρους.

Νέφτσι - Ολυμπιακός: Πήραν θάρρος οι Αζέροι με τις απουσίες των Πειραιωτών

Φτάνοντας στο Αζερμπαϊτζάν, μπορούσαμε να αντιληφθούμε από την πρώτη στιγμή, ότι η πόλη ζει και αναπνέει για τον επαναληπτικό της Νέφτσι με τον Ολυμπιακό.

Από τη μία το αποτέλεσμα του πρώτου ματς που σύμφωνα με τους Αζέρους αφήνει ορθάνοικτους ανοικτούς λογαριασμούς και από την άλλη μία ντουζίνα προβλημάτων των Πειραιωτών, έχουν οδηγήσει τους οπαδούς της Νέφτσι να πιστεύουν όσο ποτέ άλλοτε στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μάλιστα, θεωρούν ότι οι πολλές απουσίες του Ολυμπιακού δίνουν την ευκαιρία στην ομάδα του Μπακού να πάρει μία ιστορική πρόκριση!

Βέβαια, το κακό για τον προπονητή της Νέφτσι δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει βάθος στο ρόστερ του και έχει ανταπεξέλθει στο παρελθόν σε ανάλογες συνθήκες (π.χ. στον τελικό - Οδύσσεια του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στον Βόλο για τη σεζόν 2019-20).

Το κακό είναι επίσης ότι το τεχνικό τιμ των Αζέρων δεν έχει ιδέα για το πώς θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός. Αν θα παίξει τελικά με τριάδα στην άμυνα, ποιος θα παίξει δεξί μπακ, ποιος θα περάσει αριστερά, αν θα ξεκινήσει ο Ελ Αραμπί, αν θα ξεκινήσει ο Χασάν ή ποιοι θα βρεθούν στα χαφ.

Ο Μαρτίνς που έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ του και σε όσους θα βρεθούν στο χορτάρι της «Bakcell Arena», όλο και κάτι θα ετοιμάσει για να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο προπονητή.

Οπότε, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όπως πάνε να τα παρουσιάσουν οι Αζέροι. Ναι μεν είναι δύσκολο το παιχνίδι και λόγω των απουσιών που έχουν προκύψει, αλλά ο Ολυμπιακός παραμένει το ξεκάθαρο φαβορί.