Νέφτσι - Ολυμπιακός: Η απάντηση στην απορία των Αζέρων για την προπόνηση του Ολυμπιακού στον Ρέντη

ΜΠΑΚΟΥ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Οι Αζέροι ρεπόρτερ αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο ο Ολυμπιακός δεν έκανε προπόνηση στην «Bakcell Arena», αλλά ο Μαρτίνς είχε πάρει την απόφασή του πριν καν γίνει το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη.

Νέφτσι - Ολυμπιακός: Η απάντηση στην απορία των Αζέρων για την προπόνηση του Ολυμπιακού στον Ρέντη

Κάθε προπονητής έχει τη δική του οπτική ως προς την προετοιμασία της ομάδας του. Κι αποφασίζει ανάλογα με τις συνθήκες που διαμορφώνονται. Έχε ένα συγκεκριμένο σκεπτικό και με αυτό πορεύεται.

Γιατί κάνουμε αυτόν τον πρόλογο; Επειδή έκανε εντύπωση στους Αζέρους δημοσιογράφους το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έκανε στον Ρέντη και όχι στο Μπακού την τελευταία του προπόνηση ενόψει του επαναληπτικού με την Νέφτσι (28/7, 20.00).

Να ξέρετε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Κι άλλοι προπονητές το έχουν κάνει στο παρελθόν με πρώτο-πρώτο τον Μάρκο Σίλβα.

Όπως και να ‘χει, προκάλεσε εντύπωση στους Αζέρους δημοσιογράφους, επειδή η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν είναι τόσο καλά και θεωρούσαν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν να πάρουν μία πρώτη γεύση παραμονή του αγώνα.

Ο Μαρτίνς εξήγησε ότι ξέρει τα πάντα για το τερέν. Και ενδεχομένως να φοβόταν ότι μπορεί να τον επιβάρυνε κιόλας, αν έκαναν οι ποδοσφαιριστές του προπόνηση. Συν τοις άλλοις, την πιο ουσιαστική του εξήγηση την είχε δώσει αμέσως μετά το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη. Ήθελε να δουλέψει με την ησυχία του την τακτική στις εγκαταστάσεις του Ρέντη πίσω από τα... αδιάκριτα βλέμματα όλων. Είτε επρόκειτο για ρεπόρτερ Ολυμπιακού, είτε για ρεπόρτερ Νέφτσι, είτε για... ανθρώπους της Νέφτσι.

Ναι μεν εύλογες οι απορίες των ρεπόρτερ της ομάδας του Μπακού, αλλά ο Μαρτίνς για να το αποφάσισε έχει τους λόγους του. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν ήθελε να υποτιμήσει την Νέφτσι με αυτή την απόφαση, όπως άφησαν να εννοηθεί. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το ξεχάσουμε όλοι μας.

Για να δουλέψει με ηρεμία την τακτική του ήθελε...