Ξεσηκωμός στο Μπακού για το ματς της Νέφτσι με τον Ολυμπιακό-Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια

Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται τα εισιτήρια του αγώνα της Νέφτσι με τον Ολυμπιακό και στο Αζερμπαϊτζάν αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση ως μία πολύ μεγάλη πρόκληση.

Ξεσηκωμός στο Μπακού για το ματς της Νέφτσι με τον Ολυμπιακό-Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια

Σε παιχνίδι ειδικών συνθηκών έχει εξελιχθεί αυτό του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι. Οι Πειραιώτες έχουν αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσουν σε ένα πολύ κρίσιμο ματς που καλούνται να καταθέσουν και τη ψυχή τους προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στον γ' προκριματικό γύρο.

Η Νέφτσι από την πλευρά της αντιμετωπίζει αυτό το ματς ως μία πολύ μεγάλη πρόκληση για να κάνει την ανατροπή και την έκπληξη. Ξέρει ότι οι συγκυρίες είναι με το μέρος της έστω κι αν αντιλαμβάνεται πως ο Ολυμπιακός έστω και πληγωμένος παραμένει το μεγάλο φαβορί αυτού του ζευγαριού.

Σήμερα (27/7) η Νέφτσι κυκλοφόρησε τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και η ζήτηση από τον κόσμο της είναι μεγάλη. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, στο Αζερμπαϊτζάν επιτρέπεται να γεμίσει το 50% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Η Bakcell Arena είναι χωρητικότητας 11.000 θεατών και στο παιχνίδι με τη Ντιναμό Τιφλίδας στο γήπεδο βρέθηκαν μόλις 3.000 οπαδοί. Δηλαδή δεν εξάντλησαν το περιθώριο που τους δίνεται για το 50%. Τώρα, όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και ο κόσμος της Νέφτσι αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών. Τα Μέσα στο Αζερμπαϊτζάν εκτιμούν πως θα βρεθούν κάτι περισσότεροι από 5.000 θεατές, αφού γενικά έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα πως για την ομάδα του Μπακού είναι μία ευκαιρία να πετύχει το θαύμα, έστω κι αν έχει δύο πολύ σημαντικές απουσίες.