Νέφτσι - Ολυμπιακός: Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ο παίκτης που δεν περίμεναν στο Αζερμπαϊτζάν

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς δεν γνωρίζει ακόμα αν θα ξεκνήσει στο Νέφτσι - Ολυμπιακός στο Μπακού, ωστόσο, στο πρώτο ματς του Φαλήρου ήταν ο παίκτης που αιφνιδίασε τους Αζέρους.

Νέφτσι - Ολυμπιακός: Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ο παίκτης που δεν περίμεναν στο Αζερμπαϊτζάν

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα δεν είναι σε θέση να νιώθει ασφάλεια για τους παίκτες στους οποίους θα στηριχθεί για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Νέφτσι Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν. Είναι υποχρεωμένος να περιμένει έως και την τελευταία προπόνηση της προετοιμασίας που θα γίνει την Τρίτη (27/7) στον Ρέντη.

Όπως συνέβη δηλαδή και παραμονή του πρώτου ματς, όπου αναγκάστηκε να ξεκινήσει τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Από τη μία η επαφή του Παπασταθόπουλου με τον Ελ Αραμπί που είχε κορονοϊό και η κατ’ επέκταση καραντίνα στην οποία μπήκε. Από την άλλη ένας μικροτραυματισμός του Αβραάμ σε συνδυασμό με την τιμωρία του Μπα και την ανετοιμότητα του Σισέ είχαν ως αποτέλεσμα να φέρουν τον Σέρβο στην ενδεκάδα.

Έναν Μάρκοβιτς που... αιφνιδίασε τους Αζέρους, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που δεν έβρισκαν τον τρόπο για να τον αντιμετωπίσουν! Κι όταν πήγαν να τον αντιμετωπίσουν, ο Σέρβος είχε πάντοτε τις «απαντήσεις».

Στο Μπακού λοιπόν πιστεύουν ότι ο Μάρκοβιτς θα ξεκινήσει πάλι. Μόνο που αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά. Βλέπετε, ο Μπα επιστρέφει, ο Σισέ δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ναι μεν χρησιμοποιήθηκε κάποια στιγμή στα χαφ, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι ο Μαρτίνς θα πάει με 4-3-3 και στο Αζερμπαϊτζάν.

Αυτή τη στιγμή πιο σίγουρος για τα χαφ είναι ο Σουρλής να περάσει δίπλα στον Κούντε.

Όπως και να ‘χει, παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον η ενδεκάδα που θα επιλέξει τελικά ο Μαρτίνς, με τον Μάρκοβιτς να έχει τις πιθανότητές του, αλλά να μην είναι τόσο φαβορί όπως στο ματς του Καραϊσκάκη.