Ολυμπιακός: «Τσουλήθρα» το τερέν στο Μπακού, δεν θα κάνει προπόνηση στο Αζερμπαϊτζάν

Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Νέφτσι δεν είναι σε καλή κατάσταση και ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να γίνει η τελευταία προπόνηση ενόψει της ρεβάνς στον Ρέντη και όχι στο Μπακού.

Ολυμπιακός: «Τσουλήθρα» το τερέν στο Μπακού, δεν θα κάνει προπόνηση στο Αζερμπαϊτζάν

Την Τρίτη (27/7) θα αναχωρήσει ο Ολυμπιακός για το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν με πτήση τσάρτερ, με στόχο - τι άλλο; - να επιστρέψει με το εισιτήριο πρόκρισης για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Το κακό με τον επαναληπτικό έχει να κάνει με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στην «Bakcell Arena». Στο ματς με την Ντιναμό Τιφλίδας έμοιαζε με... τσουλήθρα. Ναι μεν τοποθετήθηκε νέος χλοοτάπητας, αλλά ακόμα δεν είναι σε θέση να κρατήσει... όρθιους τους ποδοσφαιριστές σε πολλά σημεία του. Μάλιστα δεν ήταν και λίγες οι φορές που οι παίκτες της Νέφτσι και της Ντιναμό πατούσαν στο χορτάρι και πετάγονταν ολόκληρα κομμάτια από το τερέν!

Ο Ολυμπιακός πάντως δεν θα κάνει προπόνηση στο Αζερμπαϊτζάν. Κι αυτό γίνεται με απόφαση Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι εκείνος που αποφάσισε να γίνει η τελευταία προπόνηση στον Ρέντη και το μεσημέρι της Τρίτης (27/7) να αναχωρήσει η αποστολή για το Μπακού, όπου θα καταλύσει κατευθείαν στο ξενοδοχείο.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, θα ήθελε να γίνει δίχως προβλήματα η τελευταία προπόνηση, εκεί όπου πιθανότατα θα ετοιμάσει και τα τελικά του πλάνα. Ενδεχομένως να μην ήθελε να επιβαρυνθεί κι άλλο η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ή, όπως εξήγησε και ο ίδιος, ήθελε να γίνει η τελευταία προπόνηση μακριά από... αδιάκριτα βλέμματα.

Στο παρελθόν έχει παρουσιαστεί αρκετές φορές το φαινόμενο τις προπονήσεις του Ολυμπιακού στα γήπεδα του εξωτερικού να τις παρακολουθούν παραμονές των αγώνων και άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας. Στην Αστάνα για παράδειγμα πριν από 5 χρόνια ένας τύπος που φορούσε γιλέκο σεκιούριτι ήταν... μέλος του τεχνικού τιμ!