Ανδρούτσος: «Υπάρχει ένα παιχνίδι ακόμα, όμορφο το επίτευγμα του Τζολάκη» (vid)

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Θανάσης Ανδρούτσος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Νέφτσι Μπακού με 1-0 για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. 

Ανδρούτσος: «Υπάρχει ένα παιχνίδι ακόμα, όμορφο το επίτευγμα του Τζολάκη» (vid)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Νέφτσι Μπακού με 1-0 και κράτα την πρόκριση στα χέρια του για τον επόμενο γύρο του Champions League.

Ολυμπιακός-Νέφτσι 1-0: Ο Καμαρά τα έκανε όλα (highlights)

Παρά το θετικό αποτέλεσμα των Πειραιωτών ο Θανάσης Ανδρούτσος τόνισε στις δηλώσεις τους πως υπάρχει η ρεβάνς στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να εμφανιστούν προετοιμασμένοι.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είναι σημαντικό που κερδίσαμε. Βέβαια υπάρχει ένα παιχνίδι ακόμα. Πρέπει να κοιτάξουμε τι πήγε καλά και τι όχι για να είμαστε έτοιμοι στο επόμενο. Θα έχουμε χρόνο να κοιτάξουμε πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι και να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε για το επόμενο. Είναι απίστευτο. Μας έλειπε πολύ ο κόσμος. Μόλις μπήκαμε μέσα ήταν κάτι μαγικό. Νιώσαμε μία έξτρα δύναμη. Ήταν υπέροχο συναίσθημα και ελπίζουμε να είναι κοντά μας και στα επόμενα. Πολύ όμορφο το επίτευγμα του Τζολάκη και εύχομαι κι άλλα παιδιά από την ακαδημία να έχουν τέτοιες διακρίσεις».