Κριτική παικτών: Ολυμπιακός - Νέφτσι 1-0: Ο παλιός (Βαλμπουενά) και ο νέος (Τζολάκης)

Οι Ματιέ Βαλμπουενά και Κωνσταντίνος Τζολάκης ήταν οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού σε διάρκεια στο 1-0 επί της Νέφτσι.

Κριτική παικτών: Ολυμπιακός - Νέφτσι 1-0: Ο παλιός (Βαλμπουενά) και ο νέος (Τζολάκης)

ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού με βάση την εξέλιξη του αγώνα, καθώς σε κρίσιμες στιγμές ήταν εκεί που έπρεπε με κορυφαία του στιγμή το τετ α τετ του 32’.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Είχε αρκετές κακές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Λαβάλ και στο δεύτερο πήρε τα «πάνω» του στο τελευταίο τέταρτο. Δεν βοήθησε ωστόσο ιδιαίτερα επιθετικά.

ΣΕΜΕΔΟ: Δεν ήταν σε καλή βραδιά ο Πορτογάλος στόπερ. Είχε αρκετές κακές επιλογές και τοποθετήσεις, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Οι Αζέροι είχαν σημαδέψει την δεξιά πλευρά της άμυνας του Ολυμπιακού, τους Ανδρούτσο και Σεμέδο.

ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ: Αρκετά καλή συνολικά η παρουσία του Σέρβου αν εξαιρεθεί ένα «τσαφ» που έκανε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου που έδωσε κόρνερ στους Αζέρους. Έπαιξε και στα χαφ και βοήθησε. Σε σχέση με τον Σεμέδο ήταν πολύ καλύτερος.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Λίγα πράγματα επιθετικά από τον Μολδαβό, αλλά αρκετά καλός ανασταλτικά αφού η Νέφτσι δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάση από την πλευρά του.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν πρόλαβε να κριθεί για το λιγοστό χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε.

ΚΟΥΝΤΕ: Δεν είναι 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά βοήθησε όσο μπορούσε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο μέχρι και το γκολ του Καμαρά.

ΚΑΜΑΡΑ: Έκανε ένα σχετικά καλό ματς στα χαφ, πέτυχε και μία γκολάρα, αλλά τα μουντζούρωσε όλα με την αποβολή του.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Λίγα πράγματα από τον Σέρβο, δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα του στο φιλικό με τον Άρη.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Επιστρατεύτηκε ακόμα και στην κορυφή της επίθεσης, πήρε αρκετές πρωτοβουλίες από τα πλάγια, αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική πάσα ή προσπάθεια.

ΧΑΣΑΝ: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα ο Αιγύπτιος, καθώς δεν τροφοδοτήθηκε κιόλας. Μια φορά στο 73’ φάνηκε απειλητικός

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Μπήκε νωρίς αντί του Μπουχαλάκη και ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει ο Ολυμπιακός (μαζί με τον Τζολάκη) σε διάρκεια.

ΣΙΣΕ: Μπήκε στο 46’ αντί του Ραντζέλοβιτς και όσες φορές χρειάστηκε ήταν εκεί που έπρεπε.

ΣΟΥΡΛΗΣ: Έδωσε πολύτιμες βοήθειες με τα τρεξίματά του στα χαφ στο τελευταίο 20λεπτο.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ: Έδωσε ανάσες με τα τρεξίματά του, αλλά ίσως θα μπορούσε να είναι λίγο πιο τολμηρός επιθετικά.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Πήρε πολλές πρωτοβουλίες, είχε το απαιτούμενο αγωνιστικό θράσος και σίγουρα ήταν από τις ευχάριστες νότες στο τελευταίο 20λεπτο.