Ολυμπιακός-Νέφτσι: Έτσι θα μπείτε στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Το «Γ. Καραϊσκάκης» γίνεται το πρώτο γήπεδο στην Ελλάδα που ανοίγει τις θύρες του για το κοινό. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την επιστροφή στις κερκίδες στο ματς του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι.

Ολυμπιακός-Νέφτσι: Έτσι θα μπείτε στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Όλα τα λεφτά είναι το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι Μπακού, αφού εκτός από τη σημασία που έχει το ματς, είναι και ένα μεγάλο τεστ για τον σύλλογο. Με αυτό το ματς θα κάνει πρεμιέρα η επιστροφή των οπαδών στα γήπεδα. Το "Γ. Καραϊσκάκης" θα ανοίξει τις θύρες του για το κοινό και όσοι κατηφορίσουν στο Φάληρο θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους κάποια πράγματα για να μην μπουν σε μπελάδες.

Η διαδικασία εισόδου στο γήπεδο δεν είναι τόσο απλή όσο ήταν παλιά. Δεν θα χτυπήσετε το εισιτήριο σας και θα περάσετε από το τουρνικέ. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή την άδεια παραμονής), καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου. Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου (security) θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια / κάρτες διαρκείας πριν από την είσοδο των θυρών.

Επειδή η διαδικασία ελέγχου και ταυτοποίησης θα είναι χρονοβόρα οι πόρτες θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν τη σέντρα, δηλαδή στις 19:00. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μάλιστα προτρέπει τον κόσμο το αργότερο έως τις 21:15 να έχει προσέλθει στο γήπεδο. Ακόμη η χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους του γηπέδου (εσωτερικούς και εξωτερικούς) είναι υποχρεωτική. Όσον αφορά στα εκδοτήρια σήμερα θα ανοίξουν στις 10:00 και θα κλείσουν στις 18:00 προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Επιπλέον οι ανήλικοι που συνοδεύονται, άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαπέντε (15) ετών, προσκομίζουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, έως και δώδεκα (12) ετών, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.