Τάσος Παπάζογλου: «Θα περάσει εύκολα ο Ολυμπιακός»

Ο αμυντικός Τάσος Παπάζογλου μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι Μπακού

Τάσος Παπάζογλου: «Θα περάσει εύκολα ο Ολυμπιακός»

Ο 32χρονος αμυντικός Τάσος Παπάζογλου, ο οποίος έχει παίξει σε Ολυμπιακό και Νέφτσι Μπακού μίλησε για τις διπλές αναμετρήσεις.

«Η Νέφτσι είναι μία καλή ομάδα με έναν πολύ καλό τεχνικό. Μες στα χρόνια έγινε πρωταθλήτρια. Ο Ολυμπιακός όμως από την άλλη είναι μία μεγάλη ομάδα που ξεχωρίζει σε Ελλάδα και Ευρώπη», είπε αρχικά.

Για τη διαφορά επιπέδου μεταξύ των δύο ομάδων:

«Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει εύκολα στον επόμενο γύρο. Και αυτό διότι εάν πιάσει τον ρυθμό του μπορεί να νικήσει κάθε αντίπαλο. Έχει ήδη παίξει ματς προετοιμασίας και θεωρώ πως είναι έτοιμος. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη διαφορά επιπέδου με την αντίπαλό του. Υπάρχει μεγάλη διαφορά κλάσης με τη Νέφτσι Μπακού. Εάν ο Ολυμπιακός δεν περάσει τη Νέφτσι Μπακού θα είναι ένα ισχυρό 'χτύπημα' για αυτόν και θα φέρει αμφισβήτηση και γκρίνια στον κόσμο του».

Για το πέρασμά του από τη Νέφτσι και τη συνεργασία του με τον προπονητή Σαμίρ Αμπάσοβ:

«Όταν έπαιζα στο Αζερμπαϊτζάν η Νέφτσι δεν ήταν τόσο δυνατή. Όμως μετά την άφιξη του Σαμίρ Αμπάσοβ η ομάδα κατάφερε να πάρει τίτλο. Με τον Αμπάσοβ δούλεψα αλλά όχι τόσο πολύ. Είναι ένας πολύ ικανός τεχνικός. Όπου και να είναι φτιάχνει ένα καλό σύνολο».