Νατσάφοφ: «Φημισμένος Ευρωπαϊκός σύλλογος ο Ολυμπιακός»

Ο μέσος της Νέφτσι Μπακού, Νατσάφοφ μίλησε για τις διπλές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και την προσπάθεια της ομάδας του να κάνει την έκπληξη.

Νατσάφοφ: «Φημισμένος Ευρωπαϊκός σύλλογος ο Ολυμπιακός»

Ο Νατσάφοφ, μέσος της Νέφτσι Μπακού μίλησε για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο Champions League, το φαβορί που είναι οι Πειραιώτες και χαρακτήρισε την ομάδα του Πειραιά φημισμένη σε όλη την Ευρώπη.

«Υπάρχει ενθουσιασμός. Προετοιμαζόμαστε με σοβαρότητα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακός. Ο νικητής θα είναι αυτός που θα το δείξει μέσα στο γήπεδο. Αυτός που θα έχει μεγαλύτερη επιθυμία, θα πάρει το ματς σοβαρά και θα παλέψει μέχρι το τέλος.

Ποιος δεν γνωρίζει τον Ολυμπιακό; Ο αντίπαλός μας είναι ένας φημισμένος ευρωπαϊκός σύλλογος. Αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Υπάρχουν πολλές εκπλήξεις στο ποδόσφαιρο. Ελπίζω ότι όλοι στο τέλος θα είναι ευχαριστημένοι με το παιχνίδι μας και το αποτέλεσμα που θα έχουμε.

Ο Ολυμπιακός είναι μια έμπειρη ομάδα, με φήμη. Δεν μας ενδιαφέρει αυτό που γράφουν και λένε στον ελληνικό Τύπο. Είμαστε απασχολημένοι με την προετοιμασία μας για το παιχνίδι, στο οποίο θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, τηρώντας τις οδηγίες του προπονητή μας.

Τα παιχνίδια με την Ντιναμό ήταν δύσκολα, καθώς ήταν οι πρώτοι επίσημοι αγώνες της σεζόν. Είναι πάντα δύσκολο μετά τη διακοπή. Αλλά ο κύριος στόχος μας ήταν να φτάσουμε στον επόμενο γύρο και το πετύχαμε.

Εγώ προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Μιλάμε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Όποιος είναι ο αντίπαλος, είναι ο πρωταθλητής της χώρας του», σχολίασε μεταξύ άλλων ο μέσος της Νέφτσι, Νατσάφοφ.