Νέφτσι Μπακού: Έφτασε στην Αθήνα για το ματς με τον Ολυμπιακό (vid)

Στην Ελλάδα έφτασε η αποστολή της Νέφτσι Μπακού ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (21/7, 22:00, Novasports 1HD, Mega) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Νέφτσι Μπακού: Έφτασε στην Αθήνα για το ματς με τον Ολυμπιακό (vid)

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον πρώτο αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Νέφτσι Μπακού για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Αζέροι έφτασαν σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα για να συνεχίσουν στην χώρα μας την υπόλοιπη προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (21/7, 22:00, Novasports 1HD, Mega) με τους «ερυθρόλευκους» στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο σύλλογος του Αζερμπαϊτζάν δεν αντιμετωπίζει κάποια νέα αγωνιστικά προβλήματα μετά και τις τελευταίες του προπονήσεις, ενώ στην αποστολή της ομάδας συμπεριλήφθηκαν τόσο ο μέσος Ρομάν Μπασκέ όσο και ο αμυντικός Ούγκο Μπάστο που αποκτήθηκαν πρόσφατα.

Στο ματς της Τετάρτης οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να πανηγυρίσουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τις φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση ενόψει και της ρεβάνς στο Μπακού την επόμενη εβδομάδα (28/7), ενώ σημειώνεται ότι η ομάδα που θα εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για τον 3ο προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μούρα (Σλοβενία) – Λουντογκόρετς (Βουλγαρία).