Ολυμπιακός: Το «Γ. Καραϊσκάκης» ανοίγει τις θύρες του, τι αλλάζει

Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα γίνει το πρώτο ελληνικό γήπεδο που θα ανοίξει τις θύρες του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι Μπακού. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι φίλοι των πρωταθλητών που θα βρεθούν στο Φάληρο.

Ολυμπιακός: Το «Γ. Καραϊσκάκης» ανοίγει τις θύρες του, τι αλλάζει

Την Τετάρτη ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Νέφτσι Μπακού και ξεκινάει τις υποχρεώσεις του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα του Πειραιά ρίχνεται στη μάχη για τη νέα σεζόν με τον πρώτο αγώνα στο β' προκριματικό γύρο του Champions League. Ένα πολύ σημαντικό ματς για τους πρωταθλητές που θέλουν να κάνουν το πρώτο τους βήμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο των προκριματικών.

Το ματς με τη Νέφτσι έχει κι άλλη πολύ μεγάλη σημασία για τους "ερυθρόλευκους". Την Τετάρτη θα συμπληρώνονται 507 ημέρες από το τελευταίο ματς που ο Ολυμπιακός έπαιξε με κόσμο στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ήταν την 1η Μαρτίου του 2020 όταν οι Πειραιώτες υποδέχονταν τον Παναιτωλικό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια ξέσπασε η πανδημία και όλα τα ματς έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Την Τετάρτη, λοιπόν, επιστρέφουν στις κερκίδες οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας και το "Γ. Καραϊσκάκης" θα γίνει το πρώτο ελληνικό γήπεδο που θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό. Από εκείνο το ματς με τον Παναιτωλικό, πριν 507 ημέρες έως αυτό με τη Νέφτσι Μπακού έχουν αλλάξει πολλά.

Όσοι βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο την Τετάρτη το βράδυ θα συναντήσουν τελείως διαφορετικές συνθήκες από εκείνες που είχαν συνηθίσει. Πρώτα απ' όλα οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00, δηλαδή τρεις ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Όσοι είναι κάτοχοι κάρτας διαρκείας ή απλού εισιτηρίου θα πρέπει να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό ότι νόσησαν το τελευταίο εξάμηνο.

Παράλληλα θα πρέπει να φέρουν μαζί τους και τα έγγραφα για να γίνει η ταυτοποίηση. Στην είσοδο των θυρών θα γίνει έλεγχος με την εφαρμογή covid free, επομένως η όλη διαδικασία θα είναι αρκετά χρονοβόρα για τον κόσμο.