Γιατί ο προπονητής της Νέφτσι, Σαμίρ Αμπάσοφ, θεωρεί πιο εύκολα τα ματς με τον Ολυμπιακό

Ο προπονητής της Νέφτσι Μπακού, Σαμίρ Αμπάσοφ μίλησε για τις διπλές αναμετρήσεις που ακολουθούν με τον Ολυμπιακό για το Champions League.

Γιατί ο προπονητής της Νέφτσι, Σαμίρ Αμπάσοφ, θεωρεί πιο εύκολα τα ματς με τον Ολυμπιακό

Για τα ματς που ακολουθούν με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Σαμίρ Αμπάσοφ. Ο τεχνικός της Νέφτσι αναφέρθηκε και στις μεταγραφές αλλά και στην πρόκριση της ομάδας του επί της Ντιναμό.

«Συγχαρητήρια για την πρόκριση στους παίκτες, έπρεπε να παίξουμε σκληρά στο δεύτερο ημίχρονο και τα καταφέραμε. Βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μας έκανε να παίξουμε πιο προσεκτικά, αλλά δεχτήκαμε γκολ και έπρεπε να σώσουμε το ματς.

Κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα, ας ελπίσουμε ότι ο Ολυμπιακός θα τα συγχωρέσει. Θα προσπαθήσουμε να τα εξαλείψουμε πριν από το πρώτο ματς, γιατί οι Έλληνες 100% δε συγχωρούν αν τους δοθεί η ευκαιρία», είπε ο Αμπάσοφ και συνέχισε «περιμένω ενίσχυση πριν από τα ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε τους παίκτες που θέλουμε.

Χρειαζόμαστε περίπου 5 παίκτες σε 2-3 θέσεις, χωρίς αριστερό μπακ δεν ξέρω πώς μπορώ να μιλήσω για τον Ολυμπιακό. Είναι δύσκολο να κάνω αλλαγές και να δυναμώσουμε την ομάδα, οι διαπραγματεύσεις είναι δύσκολες, το θέμα είναι οικονομικό.

Θέλουμε επιθετικό, 1-2 ακραίους επιθετικούς, έναν αμυντικό χαφ και έναν αριστερό μπακ, επίσης χρειαζόμαστε οπωσδήποτε και έναν νέο γκολκίπερ. Ακόμα και αν είναι 30% έτοιμοι θα τους βάλω με τον Ολυμπιακό γιατί κάποιοι παίκτες έχουν μικροτραυματισμούς».

Για τον βαθμό ετοιμότητας των αντιπάλων, ο προπονητής της Νέφτσι τόνισε: «Το μόνο θετικό είναι ότι η Ντιναμό είναι πιο έτοιμη από τον Ολυμπιακό και ίσως από αυτή την άποψη τα ματς με τη Ντιναμό ήταν πιο δύσκολα σε σχέση με τον Ολυμπιακό».

Για τον αγωνιστικό χώρο της ομάδας του είπε: «Πρέπει να μιλήσω με τη διοίκηση για τον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες μας συνεχώς γλιστρούσαν και είναι κάτι που συζητούσα με τους συνεργάτες μου την ώρα του αγώνα. Θέλουμε ο αγωνιστικός μας χώρος να είναι καλός».