Νέφτσι Μπακού: Έτσι προκρίθηκε η αντίπαλος του Ολυμπιακού (highlights)

 Η Νέφτσι Μπακού επικράτησε για δεύτερη φορά με 2-1 της Ντιναμό Τιφλίδας και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον β' προκριματικό γύρο του Champions League.

Νέφτσι Μπακού: Έτσι προκρίθηκε η αντίπαλος του Ολυμπιακού (highlights)

Η Νέφτσι Μπακού θα είναι τελικά η ομάδα που θα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την προσεχή Τετάρτη (21/7) για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ομάδα από την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν επικράτησε 2-1 στην Τιφλίδα της Ντιναμό και θα βρεθεί στον δρόμο των «ερυθρόλευκων». Η Ντιναμό έδειξε ικανή να κάνει την έκπληξη και προηγήθηκε 0-1 στο 51' με τον Ραντίν. Με αυτό το σκορ το παιχνίδι θα πήγαινε στην παράταση (δεν ισχύει πλέον το εκτός έδρας γκολ).

Ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων έφερε το πέναλτι και ο Μακχμούντοφ με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 1-1, ενώ στη συνέχεια έδωσε την ασίστ στον Αλασγκάροφ για το 2-1 στο 69'.

Ξανά με το αγαπημένο τους σύστημα 3-5-2 οι Αζέροι με τη σύνθεση να είναι η εξής: Μαμάντοφ - Σέλικ, Εμπότζι, Στάνκοβιτς - Μπουλούντοφ, Λαουάλ, Μπουγκρίνε (Ναντζχάφοβ 76'), Κανέ, Μακχμούντοφ - Μέζα (Χαραμίζ 72'), Αλασγκάροφ