Ντιναμό Τιφλίδας-Νέφτσι Μπακού 1-2: Τί είδε ο Μαρτίνς στη Γεωργία

Η Νέφτσι Μπακού νίκησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 τη Ντιναμό Τιφλίδας και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για να βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού.

Ντιναμό Τιφλίδας-Νέφτσι Μπακού 1-2: Τί είδε ο Μαρτίνς στη Γεωργία

Υπό το βλέμμα του Πέδρο Μαρτίνς πραγματοποιήθηκε στην Τιφλίδα η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ντιναμό και Νέφτσι Μπακού για τον α' προκριματικό γύρου του Champions League. Από αυτό το ζευγάρι, άλλωστε θα προκύψει και ο αντίπαλος του Ολυμπιακού για τον β' προκριματικό γύρο. Η Νέφτσι επικράτησε με σκορ 2-1, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί και πλέον έχει κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Το σκορ άνοιξε στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης όταν έγινε μία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Αλασγκάροφ κρέμασε τον τερματοφύλακα και έγινε το 0-1. Στο 27' η Νέφτσι έχασε νέα ευκαιρία για να πετύχει κι άλλο γκολ και τελικά η Ντιναμό κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 36' με τρομερό σουτ του Μάρουσιτς.

Στην επανάληψη το ματς δεν είχε τον ίδιο ρυθμό και δεν είχε πολλές φάσεις από τις δύο ομάδες. Στο 55' ο Κβανταγιάνι ανέτρεψε τον αντίπαλο του εντός περιοχής, ενώ εκείνος είχε χάσει το κοντρόλ. Στο 58' Μαχμούντοφ εκτέλεσε το πέναλτι, ο Κβασκβάτζε μπλόκαρε, αλλά ο διαιτητής έδωσε επανάληψη με αποτέλεσμα αυτή τη φορά ο παίκτης της Νέφτσι να ευστοχήσει και να κάνει το 1-2.

Η ρεβάνς των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουλίου στο Αζερμπαϊτζάν και τότε ο Ολυμπιακός θα ξέρει οριστικά ποια ομάδα θα βρεθεί στο δρόμο του.

Ντιναμό Τιφλίδας (5-3-2): Κβασκβάτζε, Σπορκσλέντε (83' Οσέι), Κβανταγιάνι, Πάπαβα, Γκμπέγκνον, Καραμπάτζε (73' Μορχιλάτζε), Ραντίν, Καρντάβα, Κούτσια (68' Καβταράτζε), Μάρουσιτς, Γκαμπεντάβα (68' Ακβλεντιάνι)

Νέφτσι Μπακού (3-5-2): Μαμαντόφ, Τσέλικ, Εμποτζί, Στάνκοβιτς, Χάραμιζ, Μακμούντοφ, Κέιν, Μπούγκρινε (90' Αμπάσοφ), Λαβάλ (86' Μπουλούντοφ), Αλασκάροφ, Κολί (88' Νατζάνοφ).