Αλέγκρι: «Φαβορί Ρεάλ και Μπαρτσελόνα»

Ο Ιταλός τεχνικός της «Γηραίας Κυρίας» μίλησε για τον αγώνα με την Τότεναμ και την συνέχεια της ομάδας σε Ιταλία και Ευρώπη.

Αλέγκρι: «Φαβορί Ρεάλ και Μπαρτσελόνα»

Ο Ιταλός προπονητής της Γιουβέντους είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος και χαρούμενος από την μεγάλη πρόκριση, που κατάφερε η ομάδα του απέναντι στην Τότεναμ (1-2). Οι αλλαγές του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κατάφεραν να ''κλέψουν'' την πρόκριση απο την Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο.

«Ασαμόα και Λιχτστάινερ έδωσαν εύρος στο παιχνίδι. Είναι ένας αγώνας που κέρδισαν τα παιδιά. Οι αγώνες που υποφέρεις είναι μέρος της σεζόν και χρειάζονται περισσότερη υπομονή. Τώρα είμαστε ευχαριστημένοι που περάσαμε στην επόμενη φάση, αλλά από την Παρασκευή σκεφτόμαστε την Ουντινέζε, θα πρέπει να κερδίσουμε. Η θέληση να προκριθούμε ήταν μεγάλη», είπε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Είμαστε στα προημιτελικά, τώρα θα δούμε τι θα συμβεί εκεί. Εγώ από τον πρώτο μου χρόνο στην Γιουβέντους, λέω ότι η φιλοδοξία είναι να φτάσουμε μέχρι το τέλος γνωρίζοντας ότι υπάρχουν σημαντικές ομάδες. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα είναι τα φαβορί του Champions League. Έχουμε τη φιλοδοξία να το κερδίσουμε, ενώ δεν ξεχνώ επίσης την Μπάγερν», συμπλήρωσε ο Ιταλός προπονητής.

«Έχουμε συνηθίσει σε αυτούς τους αγώνες. Χρειάζεται περισσότερη ηρεμία. Η Γιουβέντους έχει μια ιστορία στην Ευρώπη. Οι τελικοί μπορεί να πήγαν άσχημα, αλλά η ομάδα έχει αναπτυχθεί σημαντικά. Μυστικά δεν υπάρχουν, η πρόκληση είναι με τους εαυτούς μας, είναι σημαντική και πρέπει να σκεφτόμαστε καθημερινά, ξεκινώντας από αύριο (σ.σ. σήμερα) πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον αγώνα εναντίον της Ουντινέζε. Το να κερδίζεις σε ένα ναό, όπως είναι το Wembley, δεν συμβαίνει τόσες φορές στη ζωή σου. Τα παιδιά έδωσαν ικανοποίηση στους οπαδούς, στο σύλλογο και σε μένα».