Champions League: Με Μεντί και Καντέ η Τσέλσι στον τελικό του Σαββάτου (29/5)

Στη διάθεση του Τόμας Τούχελ τέθηκαν Ενγκολό Καντέ και Μεντί για τον τελικό του Champions League με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο (29/5) στο «Ντραγκάο» στο Οπόρτο. Αναλυτικά η αποστολή για τον τελικό.

Champions League: Με Μεντί και Καντέ η Τσέλσι στον τελικό του Σαββάτου (29/5)

Ικανοποίηση επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Τσέλσι ενόψει του τελικού του Champions League με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο (29/5) στο «Ντραγκάο» του Οπόρτο.

Ο τεχνικός των «μπλε», Τόμας Τούχελ, συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας του τόσο τον Ενγκολό Καντέ όσο και τον Μεντί που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

«Ο Ενγκολό μοιάζει καλά και ελπίζω να παραμείνει έτσι μέχρι το Σάββατο. Ο Μεντί έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο με τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια της προπόνησης, κι αυτό είναι πολύ καλό. Ελπίζουμε να τον έχουμε πίσω. Αν είναι καλά θα παίξει», σχολίασε ο Γερμανός τεχνικός.

Οι παίκτες και το υπόλοιπο τιμ των λονδρέζων θα μεταβαίνουν αύριο το πρωί (28/5) στην Πορτογαλία, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο σύλλογος διεκδικεί το δεύτερο Champions League της ιστορίας του και πρώτο μετά το 2012.

Αναλυτικά η αποστολή της Τσέλσι:

Κέπα, Ρούντιγκερ, Αλόνσο, Κρίστενσεν, Ζορζίνιο, Τιάγκο Σίλβα, Καντέ, Έιμπραχαμ, Πούλισικ, Βέρνερ, Καμπαγιέρο, Ζουμά, Μεντί, Κόβατσιτς, Ζιρού, Μάουντ, Χάντσον-Οντόι, Τσίλγουελ, Ζίγιες, Γκίλμουρ, Τζέιμς, Αθπιλικουέτα, Χάβερτς, Έμερσον, Αντζορίν.