Champions League: Πλήρης η Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Σαββάτου (29/5)

Με όλα τα μεγάλα της «αστέρια» θα αγωνιστεί η Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Champions League το Σάββατο (29/5) κόντρα στην Τσέλσι στο «Ντραγκάο» του Οπόρτο. Αναλυτικά η αποστολή για τον τελικό.

Champions League: Πλήρης η Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Σαββάτου (29/5)

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Μάντσεστερ Σίτι για τον μεγάλο τελικό του Champions League με αντίπαλο την Τσέλσι.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στον αγγλικό «εμφύλιο» το Σάββατο (29/5) στο «Ντραγκάο» του Οπόρτο, με τους «πολίτες» να διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην ιστορία τους.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας Πεπ Γκουαρντιόλα θα αναχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή των «γαλάζιων» από το Νησί αύριο το πρωί (28/05) με προορισμό την Πορτογαλία.

Ανάμεσα στους 23 παίκτες που επέλεξε βρίσκεται και ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με την φανέλα της Σίτι.

Αναλυτικά η αποστολή της Σίτι για τον τελικό:

Γουόκερ, Ντίας, Στόουνς, Ακέ, Στέρλινγκ, Γκαμπριέλ Ζεσούς, Αγουέρο, Ζιντσένκο, Στέφεν, Λαπόρτ, Ροντρίγκο, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα, Φεράν Τόρες, Μεντί, Φερναντίνιο, Μαχρέζ, Κανσέλο, Έντερσον, Κάρσον, Φόντεν, Γκαρσία, Τράφορντ.