Champions League: Μάχη Τσέλσι – Ρεάλ με φόντο τον τελικό

Η Τσέλσι, με το μικρό προβάδισμα του 1-1 από τη Μαδρίτη, φιλοξενεί σήμερα (5/5, 22.00) την Ρεάλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για τα ημιτελικά του Champions League.

Champions League: Μάχη Τσέλσι – Ρεάλ με φόντο τον τελικό

Το «εισιτήριο» για την συμμετοχή στον μεγάλο τελικό του φετινού Champions League, διεκδικούν απόψε (5/5, 22.00) Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στον μεταξύ τους αγώνα ρεβάνς για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Τσέλσι έχει μικρό πλεονέκτημα έναντι της Ρεάλ μετά το 1-1 του πρώτου ματς στην Μαδρίτη, το οποίο θα κληθεί να υπερασπιστεί στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι «μπλε» φιλοδοξούν να περάσουν σε τελικό του Champions League για πρώτη φορά μετά το 2012, όταν κατέκτησαν το τρόπαιο στα πέναλτι κόντρα στην Μπάγερν μέσα στο Μόναχο, ενώ αντίθετα οι «μερένχες» θα επιδιώξουν να φέρουν τούμπα την εις βάρος τους κατάσταση στο Λονδίνο, ώστε να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για τον τελικό, τον πρώτο τους μετά το 2018.

Το κλίμα στο «στρατόπεδο» των Άγγλων είναι θετικό για τη μεγάλη σύγκρουση με τη «βασίλισσα», ενώ στα υπέρ των γηπεδούχων είναι το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζουν νεότερα προβλήματα απουσιών. Αμφίβολη είναι μόνο η συμμετοχή του Κόβασιτς που έχει ένα πρόβλημα στον ιγνυακό τένοντα.

Αντίθετα, τα προβλήματα συνεχίζονται στη Ρεάλ. Οι Καρβαχάλ και Βάθκεθ είχαν τεθεί εξαρχής νοκ άουτ λόγω τραυματισμού, ενώ πλέον, στο απουσιολόγιο προστέθηκε και ο Βαράν. Ο Γάλλος στόπερ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δεξιό προσαγωγό, γεγονός που κάνει ακόμα πιο ισχυρό τον «πονοκέφαλο» του προπονητή του, Ζινεντίν Ζιντάν. Το καλό νέο πάντως για τον τελευταίο ακούει στην επιστροφή του αρχηγού Σέρχιο Ράμος, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Κρίστενσεν, Τ. Σίλβα, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Ζορζίνιο, Καντέ, Τσίλγουελ, Μάουντ, Χάβερτς, Πούλισιτς.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Βαλβέρδε, Σ. Ράμος, Μιλιτάο, Νάτσο, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ασένσιο, Μπενζεμά, Βινίσιους.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ορσάτο (Ιταλία).


ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE
ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
27/4: Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι 1-1.
28/4: Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι 1-2.

ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (4/5)
22.00: Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν.
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (5/5)
22.00: Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης.

ΤΕΛΙΚΟΣ
29 Μαΐου στο «Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης.