Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι 1-1: Ισ«Χ»νό προβάδισμα, για τελικό Champions League, οι Λονδρέζοι (Ηls)!

Η Τσέλσι πήρε ισοπαλία 1-1 μέσα στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» από την Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό Champions League  κι έχει υπέρ της σκορ ενόψει του επαναληπτικού της επόμενης εβδομάδας στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι 1-1: Ισ«Χ»νό προβάδισμα, για τελικό Champions League, οι Λονδρέζοι (Ηls)!

Δίχως νικητή αλλά με προβάδισμα, έστω και ισχνό της Τσέλσι ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός του Champions League αφού οι «μπλε» πήραν ισοπαλία με γκολ, 1-1, στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» της Μαδρίτης από την Ρεάλ.

Έτσι έχουν σκορ προς υπεράσπιση ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας κόντρα στην ομάδα του Ζιντάν.

Οι δύο ομάδες κατέφτασαν στο ματς όντας στα καλύτερα τους: Αήττητοι στα 17 τελευταία ματς οι Μαδριλένοι, την ώρα που οι Λονδρέζοι δεν έχουν χάσει στα δέκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

Οι Καστιγιάνοι επίσης είχαν κρατήσει το μηδέν στα τέσσερα τελευταία τους ματς, ενώ η Τσέλσι στα τρία τελευταία.

Αλλά δεν έμελλε να το επεκτείνουν το σερί τους.

Αντίθετα με το αήττητο του Τόμας Τούχελ κόντρα στη Ρεάλ, που πλέον είναι 1-4-0 ως προπονητής των Μπορούσια Ντόρτμουντ, Παρί Σεν Ζερμέν και των Λονδρέζων.

Υπό καταρρακτώδη βροχή διεξήχθη το ματς με την Τσέλσι να βλέπει τον Κουρτουά να της στερεί το γκολ σ’ εξ επαφής πλασέ του Βέρνερ (10’).

Ότι δεν κατάφερε ο Γερμανός το πέτυχε 4 λεπτά μετά ο Πούλισικ που βρέθηκε πίσω από την άμυνα των γηπεδούχων (χωρίς Ράμος) κι αφού πέρασε τον Βέλγο κίπερ σκόραρε.

Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν ένα σουτ εκτός περιοχής του Μπενζεμά στο αριστερό δοκάρι (23’) αλλά έξι λεπτά μετά ο Γάλλος μ’ υπέροχο γυριστό, από το ύψος του πέναλτι έπειτα από πολιορκία και κεφαλιά πάσα του Μιλιτάο έφερε το ματς στα ίσα.

Στην επανάληψη το ματς αναλώθηκε στην τακτική χωρίς να υπάρχει καμιά διάθεση των δύο αντιπάλων να τολμήσουν κι οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το «Στάμφορντ Μπριτζ» την επόμενη Τετάρτη (05/05).

Διαιτητής: Μακέλι (Ολλανδία)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζ. Ζιντάν): Κουρτουά, Μιλιτάο, Βαράν, Νάτσο, Καρβαχάλ (77' Οντριοθόλα), Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος, Μαρσέλο (77' Ασένσιο), Μπενζεμά (92' Ροντρίγκο), Βινίσιους (66' Αζάρ).

Τσέλσι (Τ. Τούχελ): Μεντί, Κρίστενσεν, Τιάγκο Σίλβα, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα (66' Τζέιμς), Καντέ, Ζορζίνιο, Τσίλγουελ, Πούλισιτς (66' Ζίγιετς) , Βέρνερ (66' Χάβερτς), Μάουντ.

To προφίλ των ημιτελικών του Champions League

Τρίτη, 27/09
Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι 1-1 (05/05)

(29' Μπενζεμά - 14' Πούλισιτς)

Τετάρτη 28/09
Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι (04/05)

* Σε παρένθεση οι ρεβάνς.