Ποτσετίνο: Ο Γκουαρντιόλα είναι ο καλύτερος τεχνικός στον κόσμο!

Παραμονή του ημιτελικού του Champions League μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μάντσεστερ Σίτι ο τεχνικός των Γάλλων, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αποθέωσε τον ομόλογο του των «πολιτών» Πεπ Γκουαρντιόλα, λέγοντας ότι είναι ο κορυφαίος παγκοσμίως

Ποτσετίνο: Ο Γκουαρντιόλα είναι ο καλύτερος τεχνικός στον κόσμο!

Λόγια που ξεφεύγουν από τα στενά όρια της αστικής ευγένειας και των τυπικών φιλοφρονήσεων επεφύλλασε ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, για τον Πεπ Γκουαρντιόλα την παραμονή της μεταξύς τους «μάχης των πάγκων» για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στην ομάδα του και την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Αργεντινός προπονητής των Παριζιάνων δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Καταλανό χαρακτηρίζοντας τον κορυφαίο παγκοσμίως:

«Τον θαυμάζω απεριόριστα. Για εμένα αυτός είναι ο Νο1 στον κόσμο. Σε όλες τις ομάδες του έχει κάνει φανταστική δουλειά. Το μυαλό του δουλεύει ασταμάτητα την ώρα του αγώνα και αλλάζει διαρκώς στρατηγικές. Είναι ευφυής, εργασιομανής και οι ομάδες του έχουν ξεκάθαρο πλάνο, ξέρουν τι ζητούν και πώς θα το πάρουν σε κάθε αγώνα».