Champions League: Πρώτη, ιστορική μάχη Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι!

Το ματς Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι (27/4, 22:00) περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της ημέρας για τα ημιτελικά του Champions League.

Champions League: Πρώτη, ιστορική μάχη Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι!

Όλο και πιο κοντά στον τελικό της 29ης Μαΐου κατευθύνεται του Champions League. Την Τρίτη 27 Απριλίου ανοίγει η αυλαία για την ημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με μία αναμέτρηση στη Μαδρίτη.

Στις 22:00 η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί στο «Αλφρέντο ντι Στέφανο» την Τσέλσι. Οι δύο ομάδες, οι οποίες έρχονται για πρώτη αντιμέτωπες στο Champions League, ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να βρεθούν πιο κοντά στην τελευταία φάση του θεσμού.

Όσον αφορά τις απουσίες των δύο μονομάχων, για τους γηπεδούχους Μαδριλένους εκτός παραμένουν ο τραυματίας αρχηγός Σέρχιο Ράμος όπως επίσης οι Μεντί, Βάθκεθ αλλά και ο ασθενής Βαλβέρδε, ωστόσο στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Για τον αγγλικό σύλλογο μοναδικό πρόβλημα του Τούχελ είναι ο Κόβασιτς, που συνεχίζει την αποθεραπεία του στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον μηρό του.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών του Champions League:

ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τρίτη 27/4
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι

Τετάρτη 28/4
22:00 Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τρίτη 4/5
22:00 Μάντσεστερ Σίτι - Παρί Σεν Ζερμέν

Τετάρτη 5/5
22:00 Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης