Δώρο της Νιούκαστλ στον Ολυμπιακό (highlights)

Η Νιούκαστλ νίκησε με σκορ 3-2 τη Γουέστ Χαμ και στον Ολυμπιακό χαμογελούν ενόψει των προκριματικών του Champions League.

Δώρο της Νιούκαστλ στον Ολυμπιακό (highlights)

Και ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova παραδέχτηκε πως έχει δύο πλάνα ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Φυσικά εννοούσε και την προετοιμασία η έναρξη της οποίας θα εξαρτηθεί από το πότε θα αρχίσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας του Πειραιά στα προκριματικά του Champions League.

Στον Ολυμπιακό αυτό που θέλουν είναι να ξεκινήσουν από τον δεύτερο προκριματικό γύρο άρα να αρχίσουν τις υποχρεώσεις του στις 20-21 Ιουλίου. Αυτό είναι το ιδανικό σενάριο για την ομάδα του Πειραιά, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να παίξει το πρώτο παιχνίδι στις αρχές Ιουλίου.

Στα μέσα της εβδομάδας ήρθαν καλά νέα στο μεγάλο λιμάνι από τους αποκλεισμούς των Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ από τη συνέχεια του Champions League. Η μοναδική απειλή του Ολυμπιακού είναι η Τσέλσι και αυτό, διότι οι Λονδρέζοι εάν κατακτήσουν την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και δεν τερματίσουν στην πρώτη τετράδα της Premier League τότε θα προκληθεί ένα ντόμινο που θα στείλει την ομάδα του Μαρτίνς στον πρώτο προκριματικό γύρο.

Ευχάριστα νέα, όμως, ήρθαν και σήμερα από την Premier League. Η Νιούκαστλ νίκησε με σκορ 3-2 τη Γουέστ Χαμ, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και δύο βαθμούς πάνω από την Τσέλσι. Εάν λοιπόν οι "μπλε" νικήσουν την Τρίτη τη Μπράιτον τότε θα την προσπεράσουν στη βαθμολογία και θα βρεθούν στην τέταρτη θέση.

Αυτό σημαίνει ότι η Τσέλσι θα εξασφαλίζει εισιτήριο στο επόμενο Champions League. Εάν μείνει στην τετράδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό δεν τον ενδιαφέρει αν κατακτήσει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ή όχι, διότι ακόμα κι αν πάρει το βαρύτιμο τρόπαιο θα έχει πάρει εισιτήριο στο επόμενο Champions League μέσω του πρωταθλήματος. Το πρώτο δώρο έγινε από τη Νιούκαστλ