Λίβερπουλ - Ρεάλ: Beatles και Abbey Road στο φοβερό πρωτοσέλιδο της Marca! (pic)

Η ισπανική εφημερίδα "Marca" στο πρωτοσέλιδό της κάνει αναφορά στο θρυλικό άλμπουμ των Beatles, Abbey Road, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης (14/4, 22:00) στο Άνφιλντ για τα προημιτελικά του Champions League.

Λίβερπουλ - Ρεάλ: Beatles και Abbey Road στο φοβερό πρωτοσέλιδο της Marca! (pic)

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Τετάρτης (14/4, 22:00, LIVE στο fosonline.gr) για την προημιτελική φάση του Champions League και η ισπανική εφημερίδα Marca ετοίμασε ένα ξεχωριστό πρωτοσέλιδο για την περίσταση!

Με... Beatles, το θρυλικό συγκρότημα από το Λίβερπουλ, αποφάσισε να διακοσμήσει το πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα της Μαδρίτης. Συγκεκριμένα, με αναφορά στο εξώφυλλο του Abbey Road, του διάσημου άλμπουμ της ύστερης περιόδου του βρετανικού συγκροτήματος!

Αντί των τεσσάρων «σκαθαριών» όμως να διασχίζουν την Abbey Road βλέπουμε τέσσερις παίκτες της «βασίλισσας», τους Λούκα Μόντριτς, Βινίσιους Τζούνιορ, Τόνι Κρόος και Καρίμ Μπενζεμά, με τον τίτλο να είναι σαφής: "Semis Road" (σ.σ δρόμος των ημιτελικών).

Με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο η Marca δίνει το σύνθημα της πρόκρισης στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, η οποία επικράτησε της Λίβερπουλ στη Μαδρίτη με 3-1, στο πρώτο μεταξύ τους ματς.

Δείτε το εκπληκτικό πρωτοσέλιδο της Marca: