Ρεάλ Μαδρίτης: Ούτε στη ρεβάνς με τη Λίβερπουλ ο Αζάρ

Μετά το πρώτο ματς με τη Λίβερπουλ για τους «8» του Champions League αλλά και το ισπανικό Clasico, ο Εντέν Αζάρ θα χάσει και τη ρεβάνς της Ρεάλ Μαδρίτης με τους «Reds» στο «Άνφιλντ».

Ρεάλ Μαδρίτης: Ούτε στη ρεβάνς με τη Λίβερπουλ ο Αζάρ

Το πρόβλημα τραυματισμού του Εντέν Αζάρ θα τον κρατήσει εκτός μάχης για ένα ακόμη κρισιμότατο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βέλγος επιθετικός έχει απουσιάσει ήδη τόσο από το πρώτο ματς με τη Λίβερπουλ για τους «8» του Champions League όσο και από το πρόσφατο ισπανικό Clasico με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ισπανικών Μέσων, ο Βέλγος επιθετικός θα λείψει και από τη ρεβάνς με αντίπαλο τους «reds» στο «Άνφιλντ» την προσεχή Τετάρτη (14/4, 22.00).

O Αζάρ είχε αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος με την Έλτσε στις αρχές Μαρτίου ύστερα από απουσία δύο μηνών, όμως αμέσως μετά υπέστη και νέο τραυματισμό που παρατείνει την απουσία του από τις υποχρεώσεις των «μερένγκες».

Αυτή τη φορά η διάγνωση αναφέρει για μυϊκό πρόβλημα στον λαγονοψοΐτη, το οποίο αποφασίστηκε να αντιμετωπιστεί με θεραπευτική αγωγή και όχι με χειρουργείο, μετά τη σύμφωνη γνώμη των ιατρικών επιτελείων τόσο της Ρεάλ όσο και της εθνικής Βελγίου.

Να σημειώσουμε ότι πέρα από τον Αζάρ, για την ομάδα της Μαδρίτης θα λείψουν επίσης οι Ντάνι Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Ραφαέλ Βαράν, Λούκας Βάσκεθ, ενώ ο Φέντε Βαλβέρδε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή παρότι υπέστη ένα χτύπημα στο σαββατιάτικο ματς με την Μπαρτσελόνα.