Κονσεϊσάο: «Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά άδικο»

Στο αποτέλεσμα του αγώνα Πόρτο - Τσέλσι (0-2) για τα προημιτελικά του Champions League, αλλά και στις διαιτητικές αποφάσεις του Σλάβκο Βίντσιτς στάθηκε σε δηλώσεις του ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Κονσεϊσάο: «Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά άδικο»

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν απέφυγε την κριτική στο διαιτητή στο τέλος του παιχνιδιού με την Τσέλσι, όπου η Πόρτο ως τυπικά γηπεδούχος γνώρισε την ήττα (0-2) από τους Λονδρέζους, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση στα προημιτελικά του Champions League.

«Είμαστε η μόνη ομάδα στους προημιτελικούς που δεν ανήκει στους Big-5, τα πέντε ισχυρότερα πρωταθλήματα στον κόσμο και αυτό το αισθανόμαστε λίγο, σε αυτά τα παιχνίδια. Ο Αθπιλικουέτα έκανε δέκα φάουλ και δεν δέχθηκε κίτρινη, νομίζω ότι υπήρξε πέναλτι στο Μαρέγκα. Υπήρχαν αρκετές καταστάσεις που σαφώς δεν με άφησαν ευτυχισμένο», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής της Πόρτο, που στόχευσε στον Σλοβένο διαιτητή, Σλάβκο Βίντσιτς.

«Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά άδικο. Αλλά αυτό που μετράει είναι τα γκολ που σημείωσε η Τσέλσι και ότι εμείς δεν σκοράραμε. Νομίζω ότι η ομάδα έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι, πάντα πολύ συνεπές σε αμυντικούς όρους, επιθετικά δεν ήμασταν πάντα επικίνδυνοι, μέσα σε αυτά που είχαμε προγραμματιστεί. Το πρώτο σουτ της Τσέλσι ήταν ένα γκολ στο 32ο λεπτό.

Με στρατηγικούς όρους, νομίζω ότι το παιχνίδι ήταν πολύ καλά σχεδιασμένο, δεν λέω εξαιρετικό γιατί δεν κερδίσαμε. Απομένουν 90 λεπτά και θα πιστέψουμε ότι είναι δυνατόν να σκοράρουμε στο επόμενο παιχνίδι και να ξανανοίξουμε την υπόθεση πρόκριση. Γνωρίζουμε τη δύναμη της αντιπάλου μας, αλλά ήμασταν ανώτεροι από την Τσέλσι», πρόσθεσε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.