Μπάγερν Μονάχου - Παρί Σεν Ζερμέν: Οι ενδεκάδες στο Μόναχο!

Με πολλές απουσίες αλλά με μεγάλο κίνητρο κοντράρουν τις δυνάμεις τους στο «Αλιάνζ Αρίνα», Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν. Διαβάστε τις ενδεκάδες. 

Μπάγερν Μονάχου - Παρί Σεν Ζερμέν: Οι ενδεκάδες στο Μόναχο!

Προημιτελικών.... συνέχεια για το Champions League την Τετάρτη 7 Απριλίου. Στις 22:00 (LIVE στο fosonline.gr) η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στην «Αλιάνζ Αρίνα». Οι δύο ομάδες συναντιούνται ξανά για πρώτη μετά τον τελικό της προηγούμενης διοργάνωσης στη Λισσαβόνα, όταν οι Βαυαροί είχαν επικρατήσει στο «Ντα Λουζ», κατακτώντας το τρόπαιο.

Με πολλές απουσίες παρατάσσονται και οι δύο ομάδες. Αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη απουσία για την Μπάγερν είναι αυτή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενώ εκτός βρίσκονται και οι Ντόουγκλας Κόστα, Τολισό, Γκνάμπρι και Ρόκα.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, από την άλλη, δεν υπολογίζει τους Παρέδες, Βεράτι, Φλορέντσι, Μπερνάτ, Κουρζαουά και Ικάρντι. Αμφίβολη και η συμμετοχή του Ντανίλο.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων έγιναν γνωστές. Ο Χανς Φλικ επέλεξε τους ίδιους παίκτες με τους οποίους πέρασε νικηφόρα το Σάββατο (3/4) από την έδρα της Λειψία. Χωρίς εκπλήξεις εκείνη των Γάλλων.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Φλικ): Νόιερ, Αλάμπα, Σούλε, Παβάρ, Ερνάντεζ, Γκορέτσκα, Κίμιχ, Κομάν, Μίλερ, Σανέ, Τσούπο – Μόουτινγκ.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Ποτσετίνο): Νάβας, Νταγκμπά, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Ντιαλό, Ντανίλο, Γκουεγιέ, Ντι Μαρία, Νεϊμάρ, Ντράξλερ, Εμπαπέ.