Champions League: «Μάχη» με άρωμα... τελικού στο Μόναχο, δράση στη Σεβίλλη

Με τα ματς Μπάγερν Μονάχου - Παρί Σεν Ζερμέν (7/4, 22:00, LIVE στο fosonline.gr) και Πόρτο - Τσέλσι (7/4, 22:00, LIVE στο fosonline.gr) συνεχίζεται η προημιτελική φάση του Champions League.

Champions League: «Μάχη» με άρωμα... τελικού στο Μόναχο, δράση στη Σεβίλλη

Την Τετάρτη 7 Απριλίου συνεχίζονται τα προημιτελικά του Champions League με την διεξαγωγή ακόμα δύο αναμετρήσεων σε Μόναχο και Σεβίλλη.

Στις 22:00 (LIVE στο fosonline.gr) η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στην «Αλιάνζ Αρίνα». Οι δύο ομάδες συναντιούνται ξανά για πρώτη μετά τον τελικό της προηγούμενης διοργάνωσης στη Λισσαβόνα, όταν οι Βαυαροί είχαν επικρατήσει στο «Ντα Λουζ», κατακτώντας το τρόπαιο.

Με πολλές απουσίες παρατάσσονται και οι δύο ομάδες. Αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη απουσία για την Μπάγερν είναι αυτή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενώ εκτός βρίσκονται και οι Ντόουγκλας Κόστα, Τολισό, Γκνάμπρι και Ρόκα. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, από την άλλη, δεν υπολογίζει τους Παρέδες, Βεράτι, Φλορέντσι, Μπερνάτ, Κουρζαουά και Ικάρντι. Αμφίβολη και η συμμετοχή του Ντανίλο.

Την ίδια ώρα (22:00, LIVE στο fosonline.gr) η Πόρτο υποδέχεται την Τσέλσι στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλλης, εκεί όπου θα διεξαχθεί και η ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα με γηπεδούχο την αγγλική ομάδα. Η αλλαγή έδρας αποφασίστηκε από την UEFA λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Για την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο απουσιάζουν ο τραυματίας Μπαγέ και οι τιμωρημένοι Ολιβέιρα, Ταρεμί. Από την άλλη για τους «μπλε» εκτός μάχης από το ματς έμεινε ο «λαβωμένος» Καντέ και αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πούλισιτς.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των προημιτελικών του Champions League:

ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τρίτη 6/4
Μάντσεστερ Σίτι - Μπορούσια Ντόρτμουντ 2-1
Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ 3-1

Τετάρτη 7/4
22:00 Μπάγερν Μονάχου - Παρί Σεν Ζερμέν
22:00 Πόρτο - Τσέλσι

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τρίτη 13/4
22:00 Παρί Σερν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου
22:00 Τσέλσι - Πόρτο

Τετάρτη 14/4
22:00 Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
22:00 Μπορούσια Ντόρτμουντ - Μάντσεστερ Σίτι