Champions League: Προβάδισμα πρόκρισης για Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι (Ηighlights)!

Η Ρεάλ Μαδρίτης με δύο γκολ του Βινίσιους νίκησε 3-1 στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» την Λίβερπουλ και πήρε το πάνω χέρι για να βρεθεί στα ημιτελικά του Champions League, όπως κι η Μάντσεστερ Σίτι που επιβλήθηκε 2-1 της Μπορούσια Ντόρτμουντ με γκολ του Φόντεν στο 90'!

Champions League: Προβάδισμα πρόκρισης για Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι (Ηighlights)!

Παρότι χωρίς τον ...Μπέιλ (και τον Κάριους στην αντίπαλο της) η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε με το σκορ του... τελικού του Κιέβου το 2018, (3-1) της Λίβερπουλ, στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» στον πρώτο προημιτελικό και έχει τον πρώτο λόγο για να βρεθεί στον ημιτελικό του Champions League.

Πρωταγωνιστής ο Βινίσιους με δύο τέρματα.

Προβάδισμα και για την Μάντσεστερ Σίτι, που νίκησε στο έτερο ματς την Μπορούσια Ντόρμουντ με 2-1.

Δίχως το βασικό κεντρικό της δίδυμο Σέρχιο Ράμος (τραυματίας) και Βαράν (λόγω κορωνοϊού) η Ρεάλ Μαδρίτης απτόητη προηγήθηκε των «κόκκινων» με τον Βινίσιους μετά από υπέροχη πάσα του Κρόος κι έφτασε στο 2-0 μετά από ολέθριος λάθος του Αλεξάντερ-Άρνολντ που τροφοδότησε τον ...Ασένσιο κι εκείνος με διπλή προσπάθεια μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα!

Ο Ισπανός «άγγιξε» το 3-0 μετά από λάθος του Κάμπακ αλλά ο Άλισον το απέτρεψε με τον Κλοπ να αντικαθιστά τον Κεϊτά πριν το ημίχρονο παραδεχόμενος το τακτικό λάθος του.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Σαλάχ μετά από προσπάθεια του Βαϊνάλντουμ και του Ζότα, αλλά η ομάδα του Ζιντάν ανέκτησε τον «αέρα» δύο τερμάτων με το 2ο τέρμα του Βινίσιους που σε ρυθμό... προπόνησης νίκησε τον Άλισον από πάσα του Μόντριτς!

Ακολούθως οι Καστιγιάνοι διαχειρίστηκαν το αποτέλεσμα επιτυχώς.

Με ένα γκολ λιγότερο διαφοράς το προβάδισμα των «Πολιτών».

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα προηγήθηκε με τον Ντε Μπρούινε μετά από κόντρα που έτρεξε ο Μαχρέζ και το 1-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης (και μεταγραφικός στόχος των «Πολιτών»), Έρλινγκ Χάαλαντ νικήθηκε από τον Έντερσον σε τετ α τετ.

Ωστόσο ο Νορβηγός εξιλεώθηκε και στο 84' σέρβιρε στον Ρόϊς την ισοφάριση. Όμως την τελευταία «κουβέντα» στο ματς είπε ο νεαρός Φόντεν που στο 90' διαμόρφωσε το τελικό σκορ από ασίστ του Γκουντογκάν.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών του Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ 3-1
(27', 65' Βινίσιους, 36' Ασένσιο - 51' Σαλάχ)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ:
Κουρτουά, Βάθκεθ, Μιλιτάο, Νάτσο, Μεντί, Κρόος, Καζεμίρο, Μόντριτς, Ασένσιο (70' Φ. Βαλβέρδε), Μπενζεμά, Βινίσιους (85' Ροντρίγκο).
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Καμπάκ (81' Φιρμίνο), Φίλιπς, Ρόμπερτσον, Κεϊτά (42' Tιάγκο Αλκάνταρα), Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Ζότα (81' Σακίρι), Μανέ.

Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ 2-1
(19' Ντε Μπρούινε, 90' Φόντεν - 84' Ρόις)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Κανσέλο, Ρόντρι, Γιντογκάν, Μαχρέζ, Ντε Μπράινε, Φόντεν, Σίλβα (59' Γκαμπριέλ Ζεσούς).
MΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Χιτς, Μορέι (81' Μουνιέ), Ακάντζι, Χούμελς, Γκερέιρο, Μπέλιγχαμ, Τζαν, Νταούντ (81' Ντιλέινι), Κνάουφ (63' Ρέινα), Χάλαντ, Ρόις.

TETAPTH 7 Aπριλίου (22.00)

Πόρτο - Τσέλσι
Μπάγερν Μονάχου - Παρί Σεν Ζερμέν